ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Έρευνα: Μικρότερο άνδρα επιλέγουν οι γυναίκες που απατούν τους συντρόφους τους!

Οι γυναίκες προτιμούν τους μικρούς (άνδρες). 
Ερευνα ανάμεσα σε 11.000 παντρεμένες γυναίκες της...
ιστοσελίδας Gleeden κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σχεδόν 7 στις 10 γυναίκες, όταν απατούν τον σύζυγό τους, το κάνουν με κατά πολύ νεότερους.

Ολες όσες αποκάλυψαν ότι απάτησαν τον άνδρα τους με νεότερο ανέφεραν ότι ο λόγος που απίστησαν ήταν η αναζήτηση της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Μάλιστα, μια 47χρονη που συμμετείχε στην έρευνα ανέφερε ότι το να απατά τον άνδρα της με έναν νεότερο γεμίζει το πρόσωπό της με χαμόγελα. «Ο γάμος μου είναι μια χαρά και ακόμη λατρεύω τον σύζυγό μου. Είμαι ευχαριστημένη σεξουαλικά και φαίνεται. Εφόσον όλο αυτό έχει θετική επίδραση σε όλα, ακόμη και στο γάμο μου, γιατί να το σταματήσω»;

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 68% των παντρεμένων γυναικών θα απατούσαν τον άνδρα τους με κάποιον νεότερο. Ιδανική ηλικία εραστή τα 34.

Οι περισσότερες από τις άπιστες απάντησαν ότι απατούσαν τον άνδρα τους με κάποιον νεότερο για σεξουαλικούς λόγους, ωστόσο, υπήρχαν και εκείνες που ανέφεραν ότι το έκαναν για να νιώθουν πιο θηλυκές και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η συγγραφέας Μάγια Μαζορέτ ανέφερε ότι η έρευνα αυτή δείχνει ότι οι γυναίκες επιθυμούν να διαχωρίσουν την οικογενειακή με τη σεξουαλική τους ζωή. «Το ερώτημα δεν είναι γιατί οι γυναίκες επιλέγουν νεότερους εραστές αλλά γιατί παντρεύονται μεγαλύτερους άνδρες», συμπλήρωσε.

bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: