ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Συγκλονίζει η έκκληση της Ελένης Γερασιμίδου: «Θέλουμε βοήθεια…»

Η Ελένη Γερασιμίδου ανεβάζει αυτή την περίοδο στην σκηνή του θεάτρου «Από Κοινού» τη νέα σατιρική perfomance, με τίτλο » Φόρτυ 1/2 (μύησις).
Σενεργούς έχει το alter ego της, τον σύζυγό της Αντώνη Ξενάκη και το ‘Αλλο (βουβό) την κορούλα τους, Αγγελική Ξένου.

Η ταλαντούχα και αξιόλογη ηθοποιός σπάει τη σιωπή της στη Freddo εναντίων όλων όσοι τόσο καιρό δεν έχουν γράψει κάτι για την παράσταση, για το νέο θέατρο που έφτιαξαν με τον σύζυγό της, αφού όπως δηλώνει η ίδια την αντιμετωπίζουν σαν να μην υπάρχει. «Θέλουμε βοήθεια, γιατί είμαστε εκτός συστήματος και δεν έχουμε χρήματα να πληρώνουμε δημόσιες σχέσεις. 

Τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Είμαι θυμωμένη γιατί είναι σαν να μην υπάρχουμε. Δεν κάνω παράπονα, αλλά θέλω να είναι δίκαιοι. Υπάρχουν έντυπα που ασχολούνται με τον πολιτισμό, όπως sites και free press, τα οποία δεν έχουν γράψει τίποτα για την παράσταση, ούτε καν ότι υπάρχουμε και λειτουργούμε ως θέατρο.Παίρνω την πρωτοβουλία προσωπικά η ίδια και τηλεφωνώ, ζητώντας να γράψουν κάτι. Έχω αρχίσει να επικοινωνώ η ίδια, ενώ έχουμε στείλει κανονικά email σε όλους, αλλά δεν αναφέρουν τίποτα. Είμαι ηθοποιός από το 1973. Αν με γράψουν αυτοί στα παλιά τους τα παπούτσια, μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο, αλλά δεν είναι έτσι», λέει η ηθοποιός και ξεσπά.

Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: