ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Μοίρασαν την περιουσία τους

Μέσα στις γιορτές η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είχαν μια ιδιαίτερη και καθόλου εορταστική συνάντηση με τους δικηγόρους τους! Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν...
να διαχωρίσει το ζευγάρι τα περιουσιακά του στοιχεία. Και ο λόγος που το έκαναν ήταν πολύ σοβαρός. 

Στις ημέρες ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχε οριστεί το ραντεβού με τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν στο Κολωνάκι. Ήταν ένα ραντεβού που είχε ζητήσει το ζευγάρι προκειμένου να προβεί σε μια κίνηση που μπορεί να εκπλήσσει πολλούς, όμως έχει έναν πολύ σοβαρό λόγο που γίνεται.(Είναι οριστικό! Η Μενεγάκη έγραψε το μεγάλο φινάλε: «Λυπάμαι αλλά δεν πάει άλλο…»).Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, αποφάσισαν έπειτα από πολλή σκέψη αλλά και συνεννοήσεις με τους νομικούς και οικονομικούς τους συμβούλους να διαχωρίσουν απόλυτα τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια τόσο δραστική κίνηση, δεν έχει να κάνει όπως ίσως υποπτεύθηκαν κάποιοι, με την προσωπική τους σχέση, η οποία είναι αδιασάλευτη, αλλά για να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Τι φοβάται η Ελένη;
Όπως αναφέρει το Spirto, ο λόγος που τους ανάγκασε να διαχωρίσουν με απόλυτη σαφήνεια τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι κυρίως το γεγονός ότι σε λίγες μέρες κορυφώνεται η δικαστική διαμάχη της παρουσιάστριας με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο και η Ελένη φοβάται τον κίνδυνο μιας πιθανής διεκδίκησης. Όπως είναι γνωστό η διαμάχη αφορά κυρίως το σπίτι που μένει η Ελένη με την οικογένειά της στα Μελίσσια, μέρος του οποίου διεκδικεί ο πρώην σύζυγός της. Παρόλα αυτά και παρότι στη δικαστική διαμάχη δεν εμπλέκονται τα λοιπά περιουσιακά της στοιχεία, η ίδια και ο Ματέο έκριναν ότι δια παν ενδεχόμενο είναι καλύτερα τα πράγματα να διαχωριστούν και να μείνουν καθαρά τα περιουσιακά στοιχεία του ενός και του άλλου, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος πιθανής διεκδίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: