ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Κανείς δεν έβγαινε ραντεβού με αυτές τις σιαμαίες δίδυμες μέχρι που ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα!

H Ganga και η Jamuna Mondal είναι δυο 45χρονες σιαμαίες δίδυμες, γνωστές σαν αδερφές Αράχνες στην κοινότητα της Δυτικής Βεγγάλης της Ινδίας.


Οι αδερφές γεννήθηκαν σε μια πολύ φτωχή οικογένεια και έμαθαν να μοιράζονται ένα στομάχι, έχουν όμως ξεχωριστές καρδιές, νεφρά και συκώτι. Οι γονείς τους δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην ιατρική τους περίθαλψη και παράτησαν στη μοίρα τους τα δυο κορίτσια όταν ήταν ακόμα έφηβες, φοβούμενοι την “οργή του Θεού”.

Ενάντια σε κάθε πρόβλεψη και αντιξοότητα, οι δυο αδερφές κατάφεραν να επιβιώσουν. Ενηλικιώθηκαν και βρήκαν τρόπο να βγάζουν το ψωμί τους, δουλεύοντας για ένα περιοδεύον τσίρκο στην Ινδία, το “Dreamland Circus”, όπου κάθονται στη σκηνή τους και πληρώνονται για να αφήνουν το πλήθος να τις παρατηρεί…

Λόγω της περίεργης εμφάνισής τους, η Ganga και η Jamuna δεν είχαν πολλές ελπίδες στον τομέα των ραντεβού και του έρωτα και ήταν ελεύθερες. Ο κόσμος τις πείραζε, τις κορόιδευε και τις απέρριπτε.
Μέχρι που μια μέρα, γνώρισαν έναν εργάτη στο τσίρκο, τον Jasimuddin Ahmad… κι έτσι ερωτεύθηκαν τον ίδιο άντρα.
Ο νεαρός άντρας ένιωσε ένα δέσιμο με τις δίδυμες από τότε που τις γνώρισε. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα του να συμπονεί και να νιώθει το πρόβλημα των συνανθρώπων του δικό του. Βρίσκει ότι ταιριάζει με τις δυο αδερφές και χαίρεται που μπορεί να τους προσφέρει αγάπη και χαρά.

diaforetiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic