ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Άγριοι ξυλοδαρμοί γυναικών από τους συζύγους τους σε δύο Ελληνικές πόλεις, σε ντροπιαστικά επεισόδια

Δυο πανομοιότυπα οικογενειακά επεισόδια που κατέληξαν σε ξυλοδαρμούς και απειλές σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών, απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές στο...
Βόλο και το Αγρίνιο όπου συνελήφθησαν οι «νταήδες» εν διαστάσει σύζυγοι των θυμάτων με βαριές κατηγορίες.
Στην πρώτη περίπτωση, ένας 34χρονος εισέβαλε στο σπίτι της 33χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο του Αγρινίου, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και την απείλησε με ένα ψαλίδι!
Στη συνέχεια, έφυγε αφού πρώτα άρπαξε το κινητό της. Η 33χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία την επίθεση και οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν λίγο αργότερα τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.
Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή.

Στο δεύτερο περιστατικό, ένας 28χρονος πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στο Βόλο για να δει το μωρό τους, αλλά άρχισε να καυγαδίζει έντονα μαζί της. Ξαφνικά, όρμησε εναντίον της και άρχισε να την χαστουκίζει και την έριξε στο δάπεδο.
Ούτε τότε σταμάτησε, όμως, και συνέχισε να την κλωτσάει στα πλευρά με πρωτοφανή αγριότητα!
Η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει και ειδοποίησε την Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης με την οποία οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: