ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η απάντηση της ΕΠΟ προς την ΕΠΣ Γρεβενών

Απάντηση στην ΕΠΣ Γρεβενών μέσω επιστολής έδωσε η ΕΠΟ, ζητώντας της να ανακαλέσει στα όσα είπε για υπάλληλό της, ειδάλλως θα την στείλει στην επιτροπή δεοντολογίας!

Aναλυτικά:


επιστολή της ΕΠΣ Γρεβενών)

«Κύριε πρόεδρε. 
Καταγγελία της ΕΠΣ Γρεβενών κατά του Αντώνη Ραμπαβίλα, υπευθύνου του αγωνιστικού τμήματος της ΕΠΟ για την Γ’ Εθνική κατηγορία ο οποίος ενεργώντας ως εκπρόσωπος του «παλαιού κατεστημένου» της ΕΠΟ όρισε τον αγώνα της εκπροσώπου της Ένωσής μας στην Γ’ Εθνική (ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ) στον κρίσιμο αγώνα για τη σωτηρία της σε γήπεδο της ΒΕΡΟΙΑΣ (στο γήπεδο των Λευκαδίων).

Ζητάμε από την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ να κληθεί σε απολογία και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να αναβληθεί άμεσα ο συγκεκριμένος αγώνας λόγω της κρισιμότητας του. Οι όποιες αναβολές οφείλονται στις παρατεταμένες δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Γρεβενά. Πρέπει να κλείσει επιτέλους ο φαύλος κύκλος των υπαλλήλων στελεχών του «παλαιού κατεστημένου» που υπερκερούν την εκάστοτε διοίκηση».

(Η απάντηση της ΕΠΟ)

Η ΕΠΟ απάντησε άμεσα με δισέλιδο έγγραφο, στο οποίο ζητούσε από την ΕΠΣ να ανακαλέσει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς της, αλλιώς θα την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τις κυρώσεις που προβλέπονται. 


Από την ΕΠΟ τονίζεται πως η ΑΕ Ποντίων συναίνεσε για την συγκεκριμένη αλλαγή και μάλιστα πως η απάντησή της εστάλη από το φαξ της ΕΠΣ Γρεβενών! 

Επίσης προκύπτει πως στην Ομοσπονδία ξεκαθάρισαν ότι δεν θα παραπέμψουν τον εν λόγω υπάλληλο, θεωρώντας ότι έκανε σωστά την δουλειά του. Ακόμα όμως και λάθος να είχε γίνει στην ελληνική Ομοσπονδία θεωρούν πως δεν δικαιολογούνται τέτοιες εκφράσεις και αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα καλα ειναι να παραιτηθουν ορισμενοι εκει στην ΕΠΣ Γρεβενων

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον να παραιτηθει ο παραγοντας αεπ που απο φαξ επσγρ δεχτηκε αλλαγη εδρας σε ομορο νομο
Γρηγορη μετρα μερες

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθουν;;;γιατι;;αντε και παραιτηθουν ποιος θα μπει στη θεση τους;δηλαδη να μπει κανας αλλος και να μας τρωει το 150αρι απο τις παρατηρησιες!!!εεε δε νομιζω!εξαλου ελα μορε τωρα ποιο ποδοσφαιρο τα παιδια μας να παιζουν τα ανηψια μας και ολα καλα!!!