ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Θέλω να μπείτε φυλακή για να ξεβρομίσει η Ελλάδα

Θέλω να μπείτε φυλακή για να ξεβρομίσει η Ελλάδα...


Κωνσταντίνος Καραμανλής
Υπερχρέωσε την Ελλάδα με δανεικά παραποιώντας τα στοιχεία της Ελληνικής οικονομίας και μόλις ήρθαν τα δύσκολα έφυγε σαν ήρωας και με την δικαιολογία ότι είπε την αλήθεια στον λαό. Αφού πρώτα έκανε την ζημιά αυτός και το συναφή του.

Θα τον κρίνει κανείς ένοχο;

Γεώργιος Παπανδρέου ή αλλιώς Jefrey ή (ΓΑΠ)

Μόνο οι μαφιόζοι έχουν τρία και περισσότερα ονόματα. Ένας απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου χωρίς καμία εξαίρεση. Ξεμπρόστιασε την χώρα μας διεθνώς με την υπέρτατη βλακεία “λεφτά υπάρχουν”. Μας έφερε τα μνημόνιο πυροβολώντας την ελληνική οικονομία . Υπερχρέωσε +60 δις την Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο, και μετά έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα να κάνει διαλέξεις πως σώζεις μία χώρα. Φυσικά είναι ελεύθερος δεν τον πειράζει κανείς και το παίζει ακόμα και σήμερα σωτήρας της Ελλάδας.

Κώστας Σημίτης

Τη να πρωτοπεί κανείς για τον μεγαλύτερο κομπιναδόρο της εποχής μας. Κομπίνα χρηματιστηρίου με χιλιάδες Έλληνες να χάνουν τα λεφτά τους σε μία νύχτα. Υπογραφή σε συνθήκη Σέγκεν. Ίμια και “ευχαριστούμε του Αμερικάνους” μέσα στην Βουλή. Μας έβαλε στο ευρώ παραποιώντας τα στοιχεία. Σκάνδαλο Siemens, Ολυμπιάδα, Εξοπλιστικά. Και φυσικά είναι ελεύθερος και ωραίος απαλλαγμένος από κάθε κατηγορία.

Ευάγγελος Βενιζέλος

Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Έφτιαξε ένα σύνταγμα στα μέτρα του και μία δημοκρατία που μπορεί αυτός και οι όμοιοί του να κάνουν ότι θέλουν εκτός από τους πολίτες. Έκρυψε το στικάκι με την λίστα Λαγκάρτ αφαίρεσε ονόματα και επεξεργάστηκε το περιεχόμενο το είχε στο συρτάρι του και μετά εμφανίστηκε ξαφνικά. Παραγράφηκαν όλων τα αδικήματα από την λίστα Λαγκάρτ λόγο πέρας του χρόνου. Το όνομά του το ενέπλεξε ο Τσοζατόπουλος στις μίζες με τα εξοπλιστικά και τα υποβρύχια αλλά και με την Siemens. Κούρεψε όλους τους μικροομολογιούχους με το PSI κλέβοντας συνταξιούχους και μικροεπιχειρηματίες. Φόρτωσε την χώρα με τρία μνημόνια. Έδωσε δεκάδες δουλειές με απ ευθείας ανάθεση στον Κουνιάδο του τον Μπακατσέλο και φυσικά είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του τόπου σήμερα και ελεύθερος.

Αντώνης Σαμαράς

Ο απόλυτος άεργος πρωθυπουργός. Φόρτωσε την χώρα με δύο μνημόνια. Έταξε Ζάππειο και έφερε γκιλοτίνα στους Έλληνες πολίτες.

Αλέξιος Τσίπρας

Ο μεγαλύτερος ψεύτης πρωθυπουργός. ήρθε με το ασκέρι του παλαιού ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τα κακός κείμενα τάζοντας στους πάντες τα πάντα. Έφερε μνημόνια 2 έκλεισε τις τράπεζες έφερε capital controls, Έθαψε σκάνδαλο Φλαμπουράρη κάνοντάς τον μάλιστα και υπουργό, έθαψε σκάνδαλο Καμμένο με τις offshore, και πολλών αριστερών. Έβαλε μια μέρα πριν ξανά πάει την χώρα στις εκλογές του Σεπτεβρίου την γυναίκα του στο δημόσιο για να είναι σίγουρος. Ελεύθερος και ωραίος

Περιττό να γράψω ότι συνεχίζετε . Αυτό το άρθρο κάθε βδομάδα θα προσθέτει και 5 πολιτικούς με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα τους να δούμε πόσοι θα μαζευτούν. Έχουμε να βάλουμε ακόμα στο άρθρο Λαλιότη, Πάνγκαλο, Μητσοτάκη κτλ κτλ κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: