ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πάολα: Αυτοί Είναι Οι Έpωτες Της Ζωής Της

Στα 17 της χρόνια η Πάολα ήταν ήδη έγκυος στην κόρη της Παολίνα.

Ο άντρας που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας είναι ο...

Φώτης Ζογγλοπίτης, μάνατζερ της και για πολλούς ο πιο κοντινός της άνθρωπος μέχρι και σήμερα παρά το γεγονός ότι οι δύο τους εδώ και αρκετά χρόνια έχουν πάρει διαζύγιο και δεν είναι πλέον μαζί.

Είναι όμως πολύ μαζί για χάρη της κόρης τους, την οποία μεγαλώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστηκαν στο «Γοργόνες και Μάγκες» στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο μαγαζί στο οποίο η Πάολα εμφανίστηκε στην πίστα.

«Με την Πάολα ήμουν αυστηρή όταν έμεινε έγκυος. Δεν ήθελα να παντρευτεί τόσο νωρίς και να κάνει παιδί. Ήθελα να ξεκινήσει πρώτα την καριέρα της. Της το είπα κι εκείνη μου απαντάει: "Και θα αρραβωνιαστώ, και θα παντρευτώ, και παιδί θα κάνω, και καριέρα θα κάνω". Και τα έκανε όλα», αποκάλυψε η μητέρα της.

Έπειτα από 9 μήνες ήρθε σιη ζωή της η μικρή Παολίνα και ο Φώτης αποφάσισε να τη στηρίξει. Της πρότεινε να δουλέψει εκεί, και μέσα σε δύο μήνες έγινε πρώτο όνομα.

Ο δεύτερος έρωτας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao έρχεται αρκετό καιρό μετά το διαζύγιο με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία. Ο δικός τους ήταν ένας θυελλώδης έρωτας που σημαδεύτηκε από χωρισμούς και επανασυνδεθείς. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η καλλιτέχνιδα τραγουδούσε στα νυχτερινά κέντρα του πατέρα του. Τότε η Πάολα δεν είχε ακόμη αποφασίσει αν θα ερχόταν να συνεχίσει την καριέρα της στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι η επιτυχία της ήταν τεράστια.

Εκείνος τη θαύμαζε κι ένιωθε πολλά για εκείνην, έτσι δεν άργησε, να έρθει το ειδύλλιο. Η καλλιτέχνιδα έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, όπως είχε δηλώσει και σε συνεντεύξεις της, τονίζοντας ωστόσο: «Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους. Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή. 

Ciao

Δεν υπάρχουν σχόλια: