ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Το ειρωνικό post της Μίνας Αρναούτη λίγα λεπτά μετά τη ληστεία στο προποτζίδικο του Παντελίδη

Ένας χρόνος σχεδόν έχει περάσει από την μοιραία εκείνη νύχτα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα κι ενώ η οικογένεια του...
τραγουδιστή προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο βράδυ μια νέα περιπέτεια έχετε να προστεθεί σε όλα αυτά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» τα μεσάνυχτα της Παρασκευής άγνωστοι εισέβαλλαν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, που διατηρούν στη Νέα Ιωνία και κοντά στο πατρικό σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή, καταφέρνοντας να αρπάξουν, σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 5.000 ευρώ, αλλά και τυχερά παιχνίδια "Ξυστό".

Ο ληστής του οποίου το πρόσωπο έχει καταγράψει η κάμερα του πρακτορείου είναι πιθανό η Αστυνομία να καταφέρει και να τον εντοπίσει.

Την ίδια στιγμή και ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό το γεγονός της ληστείας, η Μίνα Αρναούτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κάνει αισθητή την παρουσία της με μια ανάρτησή της, χαρακτηριστικό μάλιστα είναι και το σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση με μήνυμα που αναφερόταν σε σκρατς και DNA.


Mina Gemini Arnaouti
την Κυριακή
Στο τελος με τοσες συμφορες θα γινει κ κατι στα αληθεια ....π.χ θα παρουν κ καμια φωτια και θα παιρνουν την πυροσβεστικη και δεν θα πηγαινει!
-Τρεξτε!! Πηραμε φωτια!!!
-Δεν θα ερθουμε ... να μαθετε να μην μας εμπιστευεστε!!! Βαλτε δικους σας πυροσβεστες!!! Σας μαθαμε!!! 😂😂😂😂

Τα συμπεράσματα δικά σας..

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: