ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ - ΚΟΖΑΝΗ 1-1 (Φωτό+VIDEO)

Διεξήχθη η 16η αγωνιστική, (πρώτη του β’ γύρου), η οποία είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας, που βρήκε τους πρωτοπόρους της Α.Ε.Π., ισόπαλους με σκορ 1-1 στο...
γήπεδο της Ξυρολίμνης με την Κοζάνη.

Σκόρερ οι: Σαββούδης - Πουτογλίδης

Διαιτησία: Καρατέρπος, Παπαδόπουλος Χρ., Μπαλιάκας
Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Καρατέρπου εξέφρασε η Κοζάνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου των φιλάθλων τα "Λιοντάρια" , στο τέλος της ανάρτησης...





https://www.youtube.com





Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου των φιλάθλων τα "Λιοντάρια" :
Από πού να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε με αυτά που είδαμε στον σημερινό αγώνα ΑΕΠ Καραγιαννίων - Κοζάνης ο οποίος σίγουρα θα μείνει χαραγμένος για πάρα πολλά χρόνια στην μνήμη όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο και συγκεκριμένα, για την πρωταγωνίστρια διαιτησία!

Στο σημερινό παιχνίδι αναρωτηθήκαμε για μία ακόμη φορά εάν αξίζει ν’ ασχολείται κάποιος με το ποδόσφαιρο και μάλιστα ακόμα και σε τοπικό επίπεδο. Η ομάδα μας υποβιβάστηκε και υπεύθυνη είναι μόνο αυτή που αγωνίζεται φέτος στο Α’ τοπικό.

Μπορεί να βρίσκεται στο κατώτερο σκαλοπάτι της ιστορία της αλλά το όνομά της η ιστορία της απαιτεί το σεβασμό και όχι την εύνοια. Προβληματισμό και αγανάκτηση μας προκαλεί η συμπεριφορά αλλά και οι διαιτητικές αποφάσεις του ανερχόμενου διαιτητή εκ Πτολεμαΐδας!!! κ. Καρατέρπου. Ο εν λόγω διαιτητής (…έλα ρε Μητσάκο μη βγάζεις κάρτα… όπως τον αποκαλούσε ο Συμεωνίδης και γελούσε όλο το γήπεδο μ’ αυτό που άκουγε) κατάφερε σήμερα να προκαλέσει με τις αποφάσεις του κατά της ομάδας μας αφήνοντας άφωνους όλους τους φιλάθλους που βρισκόταν σήμερα στο γήπεδο και ιδίως με τα πειθαρχικά παραπτώματα (βλέπε τη μη αποβολή των εκ Πτολεμαΐδας !!! Συμεωνίδη και Ακριτίδη).

Είμαστε σίγουροι πως ο σύνδεσμος διαιτητών καθώς και η ΕΠΣ Κοζάνης, οι οποίοι από κοινού καταρτίζονται από άτομα με σοβαρότητα και σκοπός τους είναι να βελτιώνουν την ποιότητα του αγαπημένου μας αθλήματος αλλά και τον πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής μας, θα μεριμνήσουν επί του θέματος.
Εμείς οι φίλαθλοι της Κοζάνης πάντοτε πρόθυμοι στις απαιτήσεις της κοινωνίας μας, ζητάμε απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς να αντιμετωπίζουν την ομάδα και την προσπάθεια της με σεβασμό, αφαιρώντας το «δικαίωμα» της προσβολής του πολιτισμού και της προσωπικότητάς μας από οποιοδήποτε «νεανία» που έρχεται να κάνει chill out στις πλάτες μας». 

Για το Σύνδεσμο Φιλάθλων τα "Λιοντάρια"

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωτούλας και τα μέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: