ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ταινίες της Εβδομάδας από Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο Cine Grevena

Η νέα ταινία πιάνει την αφήγηση από το τέλος του Resident Evil: Retribution, όπου η Αλίκη (Milla Jovovich) είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει μετά την τελική μάχη της...
ανθρωπότητας έναντι στο απόλυτο Κακό. Τώρα θα χρειαστεί να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης – στο The Hice στη Raccoon City, όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική αναμέτρηση απέναντι στους επιζώντες της Αποκαλυψης.

"Resident Evil":από Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο Cine Grevena στις 21:30!!!

 



“Jackie”

Η ιστορία της Πρώτης Κυρίας που έγραψε ιστορία και για το στυλ της, “Jackie O”, με πρωταγωνίστρια τη Νάταλι Πόρτμαν
* υποψήφια για Oscar Ά Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία


Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (Natalie Portman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της. Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομία του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία. 

"JACKIE":από Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο Cine Grevena στις 19:00!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: