ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο περιστατικό στα Καμένα Βούρλα – Ακούστηκε έκρηξη κι ο ουρανός... «έβρεξε» 45.000 ευρώ!

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/02/2017) στα Καμένα Βούρλα όταν ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 05:00 το πρωί.


Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ATM τράπεζας που βρίσκεται στο κέντρο των Καμένων Βούρλων, περίπου στις 5 το πρωί. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή.


Οι δράστες ανατίναξαν το ATM διοχετεύοντας αέριο μέσα στο μηχάνημα, χρησιμοποιώντας λάστιχο και στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη με μια μπαταρία.
Από την έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές και μέσα στο χώρο που στεγάζεται η τράπεζα, ενώ παραμένει άγνωστο πόσα χρήματα πήραν οι δράστες, καθώς τόσο οι αστυνομικοί που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή όσο και οι γείτονες έως το πρωί μάζευαν κατεστραμμένα χαρτονομίσματα τα οποία υπολογίζονται περίπου στις 45.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στην περιοχή που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο κανείς από τους γείτονες δεν πρόλαβε να δει τους δράστες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: