ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ένας εξαγριωμένος άνδρας έβριζε τους επιβάτες του μετρό. Τότε, η χειρονομία μιας 70χρονης τον έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα!

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να δείτε εξαγριωμένο κόσμο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η πίεση της καθημερινότητας, το άγχος και η δυσκολία της ανθρώπινης επικοινωνίας μας φέρνουν στα όριά μας και...
βιαζόμαστε να βγάλουμε αρνητικά συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους που ίσως ξεπερνάνε τα όριά τους μερικές φορές. Αυτή τη φορά, ήρωας της υπόθεσης έμελλε να είναι μια γιαγιά στο μετρό του Καναδά…γιατί οι πράξεις της μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι με λίγη τρυφερότητα ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

Ένας άντρας μπήκε μέσα στο βαγόνι του μετρό και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Οι συνεπιβάτες του αναστατώθηκαν και τον κοιτούσαν τρομοκρατημένοι. Μερικοί μάλιστα φοβήθηκαν και απομακρύνθηκαν από δίπλα του.

Ένας από αυτούς, ο Ehab Taha, παρατηρούσε έκπληκτος την απρόσμενη συμπεριφορά μιας 70χρονης γυναίκας που όχι μόνο δεν φοβήθηκε τον εξαγριωμένο άντρα, αλλά άπλωσε το χέρι της στο δικό του όταν έκατσε δίπλα της. Σαν να λύθηκαν τα μάγια, ο άντρας ηρέμησε και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του.
Ο Ehab Taha απαθανάτισε με την κάμερα την υπέροχη στιγμή και την μοιράστηκε στο facebook υπενθυμίζοντας σε όλους μας πως η τρυφερότητα και η ανθρώπινη επαφή είναι βάλσαμο για την ψυχή κάθε ανθρώπου.

“Είμαι μητέρα και είδα πως είχε ανάγκη από κάποιον που θα τον άγγιζε.” είπε η ηλικιωμένη γυναίκα συγκινημένη κι εκείνη εμφανώς.

Ο Taha που δημοσίευσε τη φωτογραφία δηλώνει “Μην φοβάστε και μην κρίνετε έναν άγνωστο στο λεωφορείο. Η ζωή δεν παρέχει ίσα τα αγαθά σε όλους μας. Η ζωή είναι σκληρή και δεν είναι πάντα δίκαια.”

Αλλά σίγουρα ένα ανθρώπινο άγγιγμα μπορεί να την κάνει πιο υποφερτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: