ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ: Λ. Αντωνιάδης στην «Α»: «Εξάντλησε τα περιθώρια ο Βατόλακκος»

Για το άδοξο τέλος των Ποντίων Βατολάκκου, που παρέδωσαν πρόωρα… πνεύμα και αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα (με τον τραγικό επίλογο να γράφεται μετά από θρίλερ και σκληρό…
πόκερ ανατροπών) μίλησε στην «ARENA PRESS» ο πρόεδρος της ομάδας των Γρεβενών, Λάζαρος Αντωνιάδης.

Ο ισχυρός άνδρας των Ποντίων εξήγησε: «Έγιναν πολλές εναλλαγές και ανατροπές τις τελευταίες ώρες. Σε κάποια στιγμή, είχαμε 7 δελτία, κάναμε μεταγραφές τους Βοργιαζίδη, Πιπέργια, Γράβαλου και Χρ. Παπαδόπουλου, αλλά δεν προλαβαίναμε την προθεσμία. Πολλοί παίκτες μας επέλεξαν τον Πυρσό Γρεβενών. Εγώ αποχωρώ από την ομάδα και δηλώσαμε στην ΕΠΟ ότι σταματάμε, για να πάρουν έξτρα χρόνο οι παίκτες, ώστε να βρουν ομάδα. Έχουν αυτό το δικαίωμα.

Εξαντλήσαμε τα περιθώρια και έχουμε ήσυχη συνείδηση». Στο εξής, οι αντίπαλοι της ομάδας των Γρεβενών θα κερδίζουν 3-0 άνευ αγώνα, αρχής γενομένης από την Κυριακή με τον Αλμωπό Αριδαίας. 

Ο Βατόλακκος αποδείχτηκε ανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση της Γ΄ Εθνικής και σημείο αναφοράς στη μάχη της ανόδου φυσικά ήταν το θέμα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (έχασε 4-2, νίκησε στα χαρτιά, «κόβοντας» συνολικά έξι πόντους από τους «ροσονέρι» και αλλάζοντας σημαντικά τους συσχετισμούς), ενώ αρκετοί παίκτες συνεχίζουν σε Κοζάνη και Πυρσό Γρεβενών.

Πλέον, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον στην «ουρά», αφού «καπαρώθηκε» η μοναδική θέση υποβιβασμού και όλα τα… φώτα στον 1ο όμιλο πέφτουν στη μάχη της ανόδου. Κοινώς, περίπου 11… αδιάφορες ομάδες, με ρυθμιστικό ρόλο, για έναν ολόκληρο γύρο, ασφαλώς μεγάλο πλήγμα για το ενδιαφέρον και την αξιοπιστία του «μαραθωνίου»!

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε πειράζει πρόεδρε του χρόνου καλύτερα!!Σε περιμένουν οι άλλοι!!!