ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πώς να τρελάνεις μια γυναίκα!

Επειδή οι γυναίκες είσαστε από την φύση μας περίεργα πλάσματα, για αυτό εξάλλου μας αγαπάτε, για να μας εντυπωσιάσει κανείς δεν φτάνει να είναι απλά καλό παιδί!...
Εδώ σου έχω λοιπόν μερικές συμβουλές πώς να τρελάνεις μια γυναίκα!

Με τα παρακάτω tips θα αυξηθούν οι επιτυχίες σου στις γυναίκες και θα δεις ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να μας προσελκύσεις και να κερδίσεις το ενδιαφέρον μας.
Αρχικά διατήρησε ένα μυστήριο γύρω από τον εαυτό σου.

Μην είσαι ανοιχτό βιβλίο ώστε να νομίζει ότι σε ξέρει πολύ καλά από την αρχή της γνωριμίας σας. Εξάλλου και ποιον δεν εξιτάρει το μυστήριο; Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα θέλει πολύ γρήγορα να μάθει τα πάντα για ότι σε αφορά.

2. Παίξ’το και λιγάκι αδιάφορος, να της έρθει έρωτας παράφορος..που λέει και η Κοκκίνου και κάτι ξέρει σίγουρα.

Όσο την φτύνεις τόσο θα κολλάει μαζί σου, αλλά πρόσεχε να μην το παρακάνεις και ξενερώσει κιόλας. Απλά δεν χρειάζεται να την βλέπεις κάθε μέρα, όλη μέρα στην αρχή, όσο και αν θες να βρίσκεσαι μαζί της.

3. Να βλέπει ότι τα πηγαίνεις καλά με τις γυναίκες

Καλώς ή κακώς εμείς οι γυναίκες γινόμαστε λιγάκι κτητικές με το αντικείμενο του πόθου μας, στην περίπτωση αυτή με εσένα. Άμα σε δει να έχεις φίλες και να κυκλοφορείς μαζί τους, θα ζηλέψει σίγουρα και θα είναι ακόμη πιο έτοιμη για σένα μετά.

4. Πρόσεξε την εμφάνιση σου.

Εντάξει δεν σου λέω να κυκλοφορείς με πουκάμισα, κοστούμια και γραβάτες όλη την ώρα, αλλά τα ρούχα σου οφείλεις να τα έχεις τουλάχιστον καθαρά και σιδερωμένα. Ακόμη και φόρμα αν φοράς στον καφέ δεν έχουμε κανένα θέμα, αρκεί να σου πηγαίνει το στυλ αυτό εσένα και να σου αρέσει.

5. Να έχεις τη δική σου ζωή

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού ζευγάρια που άφησαν την δική τους ζωή, τα θέλω τους και τα χόμπι τους για να προσαρμοστούν στην ζωή του συντρόφου τους, βγήκαν χαμένοι. Οπότε, εσύ ασχολήσου και με τον εαυτό σου, με την δουλειά σου και ότι άλλο σε ευχαριστεί και σε γεμίζει, έτσι και η γυναίκα θα σε εκτιμά και θα σε θαυμάζει πιο πολύ και όταν βρίσκεστε θα το θέλετε πιο πολύ και οι δύο.

6. Καλές επιδόσεις στο κρεβάτι

Σε μία σχέση όσο σημαντική είναι η επικοινωνία, άλλο τόσο είναι και το σεξ. Άμα ξέρεις τι να κάνεις στο κρεβάτι και πως να την ευχαριστήσεις 100% την έχεις κερδίσει απόλυτα! (editor’s note: Χτυπήστε ένα ωραίο Monster Absolutely Zero καμιά εικοσαριά λεπτά πριν, δε θα καταλαβαίνετε τίποτα από κούραση.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: