ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Αυγενάκης από Φλώρινα: «Παραγοντισμοί και φέουδα δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία. Μόνο κριτήριό μας είναι η αξιοκρατία»


«Παραγοντισμοί και φέουδα δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία. Μόνο κριτήριό μας είναι η αξιοκρατία», τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και...
Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας χθες Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017, στη Φλώρινα.

Ο Γραμματέας της ΝΔ το τριήμερο από Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις σε Σοφάδες – Καρδίτσα – Γιάννενα –Ζίτσα– Φλώρινα – Σιάτιστα.

Χθες Κυριακή, ο κ. Λ. Αυγενάκηςπραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο, ενώ αργότερα παραβρέθηκεστην κοπή της Βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Σιάτιστα, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα παρουσία πλήθους στελεχών της ΝΔ και κόσμου.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ αναφορικά με τις προοπτικές της διαπραγμάτευσης από μια κυβέρνηση ΝΔ, τόνισε πως: «Είμαστε αξιόπιστοι, είμαστε φερέγγυοι και δεσμευόμαστε ότι θα εφαρμόσουμε στο ακέραιο το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα και όλες τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Οι αγορές το γνωρίζουν και το εκτιμούν καθώς στόχος μας είναι οι προσέλκυση επενδύσεων. Επενδύσεις που σημαίνουν κέρδος κυρίως για την Ελλάδα, αλλά και για τις αγορές».

Τελευταίος σταθμός του τριήμερου οδοιπορικού η Φλώρινα. Εκεί, ο κ. Λ. Αυγενάκης παραβρέθηκε στην επιτυχημένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας στην οποία συνέρρευσαν πλήθος κόσμου, καθώς και δεκάδες κομματικά στελέχη, Βουλευτές και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γραμματέας της ΝΔ, δήλωσε: «Η ΝΔ είναι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη του τόπου, η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος μας λειτούργησε ενωτικά και όχι διασπαστικά. Το έχετε δει ήδη από το Συνέδριό μας, αλλά και σε όλα τα όργανα ότι λειτουργούμε δίχως περιχαρακώσεις και αποκλεισμούς».

Επιπλέον, αναφερόμενος στον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη επεσήμανε ότι: «Η ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη γύρισε σελίδα. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καταφέραμε σπουδαία αποτελέσματα. Προωθήθηκε η ανανέωση και η αξιολόγηση, υιοθετήθηκαν αλλαγές που εκσυγχρονίζουν το κόμμα,έγιναν σημαντικά βήματα για την οικονομική εξυγίανση του κόμματος, ενώ το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι σχεδόν έτοιμο. Η ΝΔ αποτελεί ενσυνείδητη επιλογή. Αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη, ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει καλύτερους όρους να επιτύχει πρόοδο και ανάπτυξη. Το καταφέραμε το 2014 και τώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε ξανά και πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι και η κοινωνία έχει ωριμάσει».

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: