ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Κρήτη: Σάλος από τις αποκαλύψεις μαθητών για τον δάσκαλό τους - Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του!

Αγόρια και κορίτσια περιέγραψαν καταστάσεις φρίκης τόσο μέσα στο σχολείο όσο και σε σχολικές εκδρομές. Οργή από τους γονείς των παιδιών...


Με την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του 53χρονου δάσκαλου από την Ιεράπετρα που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε συνολικά 14 μικρούς μαθητές και μαθήτριες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διορισμένος δικηγόρος δήλωσε παραίτηση λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή. 
Το δικαστήριο διέκοψε για μια ώρα προκειμένου να του διοριστεί άλλος δικηγόρος.




O 53χρονος σήμερα δάσκαλος κατηγορείται ότι από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 εντός του σχολικού χώρου, σε σχολικές εκδρομές και σε κατ΄ιδίαν μαθήματα προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μικρών μαθητών. Μάλιστα στη δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα 14 συνολικά μαθητών - αγόρια και κορίτσια.

Οι πράξεις του αποκαλύφθηκαν μετά την καταγγελία της οικογένειας δυο δίδυμων 8χρονων μαθητών του σχολείου όπου ο δάσκαλος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Όπως διαπιστώθηκε ο ίδιος είχε ασελγήσει τόσο σε βάρος του κοριτσιού όσο και σε βάρος του αγοριού σε άλλο χρόνο. Μάλιστα οι δύο γονείς έβαλαν κάμερες στο σπίτι και κατέγραψαν τις πράξεις του δασκάλου σε βάρος του κοριτσιού ενώ ο 53χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει και στο 8χρονο αγοράκι της οικογένειας.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τις παράνομες πράξεις που έχουν βιντεοσκοπηθεί αλλά δεν αναγνώρισε εκτός των βιντεοσκοπημένων παράνομων πράξεων, κάποια άλλη.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: