ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι ταινίες στο Cine Grevena Aπό Πέμπτη 2 Μαρτίου


"Rings: Σήμα Κινδύνου 3" Πρώτα το βλέπεις, μετά πεθαίνεις.

Aπό Πέμπτη 2 Μαρτίου στο Cine Grevena στις 21:30


Η Τζούλια είναι μια μαθήτρια λυκείου, της οποίας ο φοιτητής σύντροφος, ο Χολτ, έχει απομακρυνθεί. Φοβούμενη ότι θα καταλήξουν σε χωρισμό, η Τζούλια ταξιδεύει για να τον βρει, και θα ανακαλύψει ότι είναι μέλος μιας αδελφότητας που περνάει ο ένας στον άλλον την κασέτα με τη Σαμάρα. 

Η κοπέλα μαθαίνει ότι ο Χολτ έχει ήδη παρακολουθήσει την καταραμένη κασέτα 6μιση μέρες πριν, κάτι που σημαίνει ότι με το πέρας της ημέρας, αυτός θα πεθάνει.

Η κατάρα είναι αυτή που τους φέρνει ξανά κοντά, αλλά κι αυτή που απειλεί τη ζωή τους.


"La La Land":Αφιερωμένο σε όσους ονειρεύονται
Από Πέμπτη 2 Μαρτίου στο Cine Grevena στις 19:00

Δύο ονειροπόλοι -η Μία, μια εμπνευσμένη ηθοποιός, και ο Σεμπάστιαν, ένας εμπνευσμένος τζαζίστας- συναντιόνται στο Λος Άντζελες. Γρήγορα ερωτεύονται και πριν το καταλάβουν, βρίσκονται σε ένα σπινθηροβόλο ρομάντζο, με τις ελπίδες και τα οράματα τους πλέον να συνδέονται. Αλλά όπως τους έφερε κοντά, έτσι το Λος Άντζελες είναι ικανό να τους χωρίσει. Καθώς μάχονται να χτίσουν την προσωπικότητα τους μέσα σε έναν τόσο σκληρό ανταγωνισμό που τώρα τους περιβάλλει, η Μία κι ο Σεμπάστιαν ανακαλύπτουν η διατήρηση ισορροπίας τέχνης και αγάπης σε ένα μέρος σαν αυτό, μπορεί να είναι το δυσκολότερο όλων.


Μάγια η Μέλισσα: Η Ταινία

Μια φιλία πιο γλυκιά και από μέλι!

Από Πέμπτη 2 Μαρτίου στο Cine Grevena στις 17:00!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: