ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

The Voice: Ποιοι πέρασαν στον ημιτελικό και ποιοι κόπηκαν στο 2ο live

Ποιες μοναδικές φωνές ξεχώρισε το κοινό και ποιοι αποκλείστηκαν;

Μετά από 4 ώρες live show, άλλοι 16 παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό του The Voice!

Στη φάση των cross battles, 15 αποκλείστηκαν και 17 συνεχίζουν.

Δείτε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς…

00:36 Στο τελευταίο cross battle, η Μάγδα Θεοσίδου ανέβηκε στη σκηνή του The Voice με το τραγούδι Κάτω απ’ τη Μαρκίζα. Απέναντί της ο Allan Paul με το Take me to church. Στον ημιτελικό πέρασε ο Allan σε ένα ντέρμπι που έληξε 51 – 49!


ΠΗΓΗ
00:15 Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος με το Άστην να Λέει δεν καταφέρνει να νικήσει τον Γιάννη Μαργάρη, ο οποίος ερμηνεύει το The Winner Takes It All και σαρώνει με ποσοστό 78%!
23:37 Ο Mike Αραϊτζόγλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου διαγωνίζεται με το Whatαυα Want From Me. Ο Ξενοφώντας Δουλουμάκης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά μπήκε στην αρένα με κάτι τελείως διαφορετικό, Εσύ Είσαι η Αιτία που Υποφέρω. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν τον Ξενοφώντα…
23:20 Η Κατερίνα Ζωμενή σε μια μονομαχία για σκληρά νεύρα με την Κυριακή Κοτζιάμπαση. Η πρώτη με το She Wolf και η δεύτερη με το Τα Λέμε. Το κοινό επέλεξε με 59% την Κυριακή.
23:00 Ο Γιώργος Καρέλης μετράει τις δυνάμεις του, έχοντας απέναντι τον Πασχάλη Μπούσδρο. Παραπονεμένα Λόγια από τη μία, Grenade από την άλλη. Με 70% ο Γιώργος περνάει στον ημιτελικό! Ο Σάκης Ρουβάς μετρά ήδη 4 παίκτες που έχουν περάσει στο επόμενο live.
22:38 Ώρα για την Ελπίδα Πραμάς να διαγωνιστεί στα cross battles του The Voice. Ερμηνεύει το As Long As There Is You απέναντι από το Where Have You Been της Δέσποινας Τάτα. Το κοινό επιλέγει την Ελπίδα με 65%!
22:29 Ο Κωστής Μαραβέγιας παίρνει θέση στη σκηνή του The Voice για να τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια…
22:00 Το αποτέλεσμα της δεύτερης μονομαχίας προκαλεί έκπληξη σε πολλούς. Η Νικολέτα Μηλιώνη παίρνει το ακορντεόν της, ερμηνεύει το Μάνα Μου Ελλάς και κερδίζει με ποσοστό 83%! Ο Πάρις Πλάνετς με το Locked out of Heaven περιορίζεται στο 17% των ψήφων.
21:44 Η πρώτη μονομαχία ξεκινάει. Η Μυρτώ Ναούμ ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς και ερμηνεύει «Bad Romance». Ο αντίπαλός της, Άκης Κακαγής, βγαίνει στη σκηνή και ροκάρει με το «Roadhouse blues»! Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να στηρίξει τον Άκη και με τον έστειλε στον ημιτελικό με ποσοστό 58%, έναντι 42% της Μυρτούς.
21:18 Ο Γιώργος Καπουτζίδης βγαίνει στη σκηνή και καλησπερίζει κριτές, θεατές και τηλεοπτικό κοινό! Στην πρώτη μονομαχία της βραδιάς θα τεθούν αντιμέτωποι η Μυρτώ Ναούμ από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ο Άκης Κακαγής από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.
Voice
Απόψε, 16 αστέρια του The Voice διαγωνίζονται σε cross battles. Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ποιοι διαγωνίζονται στο 2o live του Voice;

Στο δεύτερο live διαγωνίζονται: Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια θα διαγωνιστούν οι: Νικολέτα Μηλιώνη, Άκης Κακαγής, Γιάννης Μάργαρης και Μάγδα Θεοσίδου.
Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη θα διαγωνιστούν οι:  Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνα Ζωμενή, Allan Paul και Πασχάλης Μπούσδρος.
Από την ομάδα της  Έλενας Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι: Κυριακή Κοτζιάμπαση, Ελπίδα Πράμας, Mike Αραϊτζόγλου και Πάρις Πλάνετς.
Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα διαγωνιστούν οι: Γιώργος Καρέλης, Δέσποινα Τάτα, Ανδρέας Στεργιόπουλος και Ξενοφών Δουλουμάκης.
Η Έλενα των Otherview από το Social Media Room υποδέχεται τους νικητές που μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: