ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Την βίαζαv οι γονείς της και η πρόνοια την έδωσε για υιοθεσία. Αυτό όμως που της έκανε η νέα της οικογένεια είναι ακόμα ΠΙΟ φρικαλέο.

Ένα νεαρό κορίτσι στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρέθηκε με δυο σ#ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αφού ...
κακοποιήθηκε από το θετό της πατέρα.

Η 7χρονη Claire, είχε ήδη αναγκαστεί να μεταφερθεί από το αρχικό της σπίτι, αφού είχε κακοποιηθεί σ@ξουαλικά από ένα 32χρονο άνδρα που σχετίζονταν με τον αδελφό της.

Λίγο μετά την παράδοση του κοριτσιού στην νέα θετή της οικογένεια, το κορίτσι έπεσε θύμα περισσότερης σ#ξουαλικής κακοποίησης, με αποτέλεσμα να κολλήσει γονόρροια και χλαμύδια. Η κακοποίηση ανακαλύφθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Νότιο Λονδίνο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας των κοινωνικών λειτουργών που ασχολούνταν με την περίπτωση της Claire.

Το πρώτο σφάλμα που έκαναν οι κοινωνικοί λειτουργοί, ήταν ότι δεν προσπάθησαν να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για να επιτρέψουν στην Claire να παραμείνει στη γιαγιά της. Η γιαγιά της, ήταν αυτή που τη φρόντιζε αμέσως μετά την απομάκρυνση της από την οικογένειά της, μετά την αρχική της κακοποίηση.

Μπορεί οι κοινωνικοί λειτουργοί αρχικά, να μην είχαν κάποιο λόγο να υποψιαστούν ότι ο θετός πατέρας της Claire θα την κακοποιούσε σ#ξουαλικά, ωστόσο δεν έψαξαν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα της οικογένεια.

Για παράδειγμα, ο θετός της πατέρας έπρεπε να φροντίζει την μικρή μόνος του και η σύζυγός του δεν είχε πρόβλημα με αυτό. Ακόμη, το ζευγάρι είχε «κακό» ιστορικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: