ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

VIDEO-ΣΟΚ:Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν Γερμανοί και Σκοπιανοί στον Λευκό Πύργο- Άρχισαν να κλωτσάνε Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ

Έσπασαν μια τζαμαρία και ο κόσμος έτρεχε να γλυτώσει-Απίστευτες εικόνες

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, χούλιγκανς από...

τη Γερμανία και τα Σκόπια, οι οποίοι έφτασαν το μεσημέρι στην πόλη, ενόψει του βραδινού αγώνα της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ. Όλα άρχισαν, όταν οι αφηνιασμένοι οπαδοί πέρασαν μπροστά από καφετέρια, όπου κάθονταν φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας.






Όπως θα δείτε και στο video, οι οπαδοί της Σάλκε βρίσκονταν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, όπου και ξεκίνησε μια φραστική αντιμαχία με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ξαφνικά ένας οπαδός της Σάλκε άρχισε να κλωτσά οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάθονταν στο παραλιακό μαγαζί. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει μέσα στο κατάστημα για να γλυτώσει, ενώ στη συνέχεια μπούκαραν και άλλοι αφηνιασμένοι οπαδοί τη Σάλκε πετώντας καρέκλες στον αέρα.

Οι περισσότεροι έφυγαν κακήν-κακώς, ενώ τα επεισόδια σταμάτησαν μετά την επέμβαση της αστυνομίας.

Από τα επεισόδια, έσπασε μια τζαμαρία και συνελήφθη ένας 24χρονος Γερμανός.



Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματίας.
Εκτός από τους οπαδούς της Σάλκε, στη Θεσσαλονίκη έχουν έρθει και 300 οπαδοί της Βαρντάρ Σκοπίων, που είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς της Σάλκε.

Αξιωματικοί της αστυνομίας, είπαν στο Star πως προφανώς δεν έχουν έρθει τυχαία στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να συναντήσουν τους οπαδούς της Σάλκε αλλά ήρθαν και για άλλους ευνόητους λόγους.

Ένας εξ΄αυτών μάλιστα συνελήφθη επειδή δεν είχε χαρτιά πάνω του. Αρχικά κρατήθηκε αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος όταν διαπιστώθηκε πως τα είχε ξεχάσει στο ξενοδοχείο του.





ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: