ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πέθανε η Βιργινία Λεούση μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας

Έφυγε από την ζωή η αστρολόγος Βιργινία Λεούση, ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε για την ζωή της.

Η διάσημη αστρολόγος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε...

ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η Βιργινία Λεούση είχε μια 20ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Αστρολογίας και της Μαντείας. Στο βιογραφικό της μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της.

Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό της χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό της πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί συνεχή επαφή και φιλία με άτομα από όλο τον κόσμο που την συμβουλεύτηκαν και δέχθηκαν τις προβλέψεις της, επώνυμους Star, επιχειρηματίες, απλούς καθημερινούς ανθρώπους».

Στην προσωπική της συλλογή – μεταξύ άλλων -υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο - καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και δύο από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών. Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως» καθώς και από τον κυβερνήτη της πολιτείας της Georgia.

Η Βιργινία Λεούση στις αρχές του μήνα υπέστη ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: