ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Λάρισα: Βγήκε στο μπαλκόνι και πέταξε 1.500 ευρώ – Απίστευτη η εξήγηση που έδωσε!

Ήταν μεσημέρι Κυριακής (26/03/2017) όταν μία γυναίκα στη Λάρισα βγήκε στο μπαλκόνι και πέταξε στο δρόμο μία σακούλα, η οποία περιείχε 1.500 ευρώ. 
Τι συνέβη;


Θύμα των απατεώνων με τα υποτιθέμενα τροχαία έπεσε το μεσημέρι τη Κυριακής μία ηλικιωμένη από τη Λάρισα. Όλα συνέβησαν όταν ένας άγνωστος, προσποιούμενος στον αστυνομικό τηλεφώνησε χθες στην 74χρονη υποστηρίζοντας ότι ο γιος της, οδηγώντας αυτοκίνητο προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί.

Κατά τη συνήθη πρακτική των απατεώνων, άλλος άγνωστος άνδρας προσποιήθηκε τον γιο της 74χρονης και κλαίγοντας εκλιπαρούσε σε βοήθεια, ζητώντας να τους δώσει τα χρήματα. Οι απατεώνες ζήτησαν 1.500 ευρώ από την ανυποψίαστη γυναίκα προκειμένου το παιδί της να μην αντιμετωπίσει τις ποινικές κυρώσεις από το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, η γυναίκα σοκαρισμένη ακολούθησε τις οδηγίες των δραστών. Βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της, όπου έριξε στο δρόμο μια σακούλα στην οποία είχε βάλει τα 1.500 ευρώ. Τη σακούλα παρέλαβε τρίτος άγνωστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: