ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Στη Λάρισα το «Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας 2017»

Το «Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας 2017» θα διοργανωθεί από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου στη Λάρισα, καθώς σήμερα το μεσημέρι υπογράφτηκε το σύμφωνο συνεργασίας του...
Δήμου Λαρισαίων με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ).

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρης Τάχος, επεσήμανε πως στόχος του δήμου της Λάρισας είναι να αναδειχθεί η περιοχή στο τρίπτυχο «ανάπτυξη, διασκέδαση και οδική ασφάλεια», ενώ τόνισε πως «επειδή η Λάρισα απέχει πολλά χρόνια από τέτοιους αγώνες, η σκέψη της δημοτικής αρχής ήταν από την πρώτη στιγμή να επαναφέρει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην πόλη».

Σημειώνεται, πως στη φετινή διοργάνωση του «Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδας 2017», η οποία εγκρίθηκε χθες από το δημοτικό συμβούλιο, θα συμμετάσχουν πάνω από 100 Έλληνες και ξένοι αθλητές, ενώ στη διοργάνωση θα εμπλακούν και άλλοι δήμοι του νομού, καθώς και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός, ενώ υπογράμμισε πως με τους αγώνες η πόλη θα επιτύχει την εξωστρέφεια και θα προβληθεί.

«Είναι ένα μεγάλο γεγονός για τη Λάρισα. Το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με έναν φορέα που τον θεωρούμε αξιόπιστο και συνεργάσιμο και έχει την έγκριση της διεθνούς Ομοσπονδίας κάνει το γεγονός ακόμα πιο σημαντικό», επεσήμανε ο δήμαρχος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, Δημήτρης Μιχελακάκης, από την πλευρά του, τόνισε πως αυτό που συμβαίνει στη Λάρισα θα αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους δήμους για την ανάπτυξη του Μotorsport, εξηγώντας πως η ΟΜΑΕ αναπτύσσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό «με μία πολιτική εξωστρέφειας». «Θελήσαμε, όχι μόνο στα μεγάλα κέντρα, αλλά και στη περιφέρεια, να αναπτυχθεί το Motosport. Μετά το Λουτράκι, το Ναύπλιο, τη Λάμια, τη Θεσσαλονίκη, πλέον και η Λάρισα είναι πάλι στο προσκήνιο», είπε χαρακτηριστικά.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: