ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Της έκανε πρόταση γάμου με … μετεωρίτη

Très banal θεωρούσε ότι ήταν να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ένας Κινέζος και αποφάσισε να πρωτοτυπήσει χαρίζοντάς της...
ένα «μετεωρίτη» βάρους 33 τόνων.

Ο λόγος για τον Liu Fei από το Urumqi του οποίου η πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του έγινε πρωτοσέλιδο στην Κίνα.

Ο Liu πήρε την αγαπημένη του παραμάσχαλα και την πήγε σε μια πλατεία. Εκεί, έπεσε στα γόνατα και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Όταν αυτή του απάντησε «Ναι», φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν ένα παράξενο βράχο που είχαν τυλίξει με ένα σεντόνι στη μέση της πλατείας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας είχε αγοράσει τον βράχο ένα εκατομμύριο γουάν (περίπου 145.000 δολάρια), χρήματα που αρχικά είχαν αποταμιευτεί για την αγορά ενός διαμερίσματος.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε ένα της κάνει δώρο έναν μετεωρίτη, απάντησε ότι αυτός συμβολίζει την σταθερότητα σε έναν γάμο. Παραμένει μυστήριο η αντίδραση της φίλης του η οποία είδε τις οικονομίες που υπήρχαν για την αγορά ενός διαμερίσματος να πετιούνται για την αγορά ενός ...βράχου.


chinanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: