ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Από πρωταγωνίστρια σε τσόντες, σύζυγος...ιερέα!!!

Κάποτε κέρδιζε 300.000 δολάρια τον χρόνο, τα οποία ξόδευε σε αλκοόλ, ναρκωτικά και υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Ο λόγος για την...

ιδιαίτερα δημοφιλή πορνοστάρ Nadia Hilton, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσα σε 10 χρόνια, υιοθετώντας έναν απόλυτα ηδονιστικό τρόπο ζωής που ταίριαζε με το επάγγελμά της.

Όλα αυτά ωστόσο αποτελούν πλέον παρελθόν για την 33χρονη γυναίκα, η οποία πριν από μερικά χρόνια έκανε στροφή 180 μοιρών και αναζήτησε μια καινούργια καριέρα, αυτή τη φορά στην υπηρεσία... του Θεού.


Σήμερα η γοητευτική γυναίκα έχει απαρνηθεί για πάντα το παρατσούκλι της και έχει ανακτήσει το κανονικό της όνομα, Crystal Bassette. 

Όσο για το lifestyle της, είναι διαμετρικά αντίθετο από εκείνο του αμαρτωλού παρελθόντος της, αφού όχι μόνο έχει παντρευτεί έναν ιερωμένο, αλλά έχει χειροτονηθεί και η ίδια πάστορας, και μάλιστα καθοδηγεί το ποίμνιό της στην δική της εκκλησία στη Νέα Υόρκη.

«Πρόκειται για την απόλυτη αλλαγή, αφού πήγα από το ένα άκρο στο άλλο. Έπρεπε όμως να ξεφύγω από αυτή τη ζωή» εξομολογείται σήμερα η 33χρονη, που ζει με τον σύζυγο και τα παιδιά της σε έναν παράδεισο οικογενειακής ευτυχίας.

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: