ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Παρίστανε τον αστυνομικό και ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Διέπραξε έξι αποπλανήσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών
Είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για βιασμό ενήλικης και για ληστεία

Εντοπίστηκε από τις αρχές και...

συνελήφθη ο 33χρονος άνδρας που ακολουθούσε ανήλικες με το ποδήλατο, προσποιούμενος τον αστυνομικό και στη συνέχεια ασελγούσε πάνω τους.

Ο 33χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη βία κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία και αντιποίηση.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 33χρονος εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες 11 έως 17 ετών και τις ακολουθούσε με ποδήλατο μέχρι την είσοδο των κατοικιών τους.

Προσποιούμενος κάποιες φορές τον αστυνομικό, ισχυριζόταν ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο τους και εξανάγκαζε τις ανήλικες σε σωματική έρευνα ενεργώντας σε βάρος τους ασελγείς πράξεις.

Από το 2011 έως και σήμερα, ο 33χρονος -χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο δράσης- διέπραξε έξι αποπλανήσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, σε Πατήσια, Κολωνό, Βοτανικό, Ομόνοια και Άγιο Παντελεήμονα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα, που χρησιμοποιούσε κατά την παράνομη δράση του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πώς τα κρούσματα είναι πολλαπλάσια, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις ο φόβος των θυμάτων οδηγεί στην απόκρυψη των περιστατικών.

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, αφού είχε μπει στις φυλακές Τρίπολης από 13/10/12 έως 5/4/13 για βιασμό ενήλικης και στις φυλακές Μαλανδρίνου από 10/11/13 έως 11/4/14 για ληστεία.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: