ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γ. Δασταμάνης, για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών εκτός από τη γενικότερη πολιτική αναστάτωση, τον αποπροσανατολισμό και την απόσπαση της προσοχής μας από το καθαυτό έργο που...
οφείλουμε να επιτελούμε, έδωσαν την ευκαιρία στον «αντιπολιτεύοντα» (κατά μείζονα βαθμό) να λαϊκίζει εκμεταλλευόμενος την ανάγκη των συμπολιτών μας. 

'Όποιος έχει περάσει το δημαρχιακό αξίωμα οφείλει τουλάχιστον να γνωρίζει ότι οι διαδικασίες για την κατανομή προνοιακών επιδομάτων δεν γίνονται ούτε με προφορικές εντολές ούτε με γραφειοκρατικές αλχημείες, αλλά ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία η ίδια κάθε φορά. 

Δυστυχώς, δεδομένης της προαναφερθείσας αναστάτωσης, ο Δήμος στερήθηκε για λίγες ημέρες τη δυνατότητα λειτουργίας ενός από τα βασικότερα όργανα που διαθέτει για την διεκπεραίωση και την τελική καταβολή των επιδομάτων, την Οικονομική του Επιτροπή. Αυτό οφείλεται, κατεξοχήν, στην αδικαιολόγητη απουσία του «αρχηγεύοντα» της μείζονος αντιπολίτευσης και των λοιπών από τη συνεδρίαση της Κυριακής, 5 Μαρτίου 2017. Όποιος θέλει να παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων ας αναλογίζεται πρωτίστως τη δική του προσωπική ευθύνη στα γεγονότα και μετά να καταφεύγει σε δημόσια κριτική.

Σχετικά με την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, αυτή θα προχωρήσει ομαλά αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γρεβενών, η οποία εξελέγη εκ νέου στις 12/3/2017 και αναμένει την απαιτούμενη έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας. Για τα περαιτέρω παραπέμπω στο Δελτίο Τύπου του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Με εκτίμηση 
ο Δήμαρχος Γρεβενώ
Γιώργος Δασταμάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: