ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Καστοριά: Τα… στόματα άνοιξαν - Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε τον ταξιτζή ο αστυνομικός

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία του οδηγού ταξί στη Καστοριά από τον ειδικό φρουρό.

Την περιοχή, όπου στις 10 Μαρτίου βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος οδηγός ταξί, «χτένιζε» όλο το Σαββατοκύριακο η Αστυνομία και, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Καστοριάς, βρέθηκε το tablet του.

Τα νέα σενάρια
Την ίδια ώρα, το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος εξακολουθούν να αναζητούν οι Αρχές.

Το πρώτο σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο τον δράστη και φέρει ως τίτλο τη λέξη «ληστεία». Στην πολύωρη απολογία του υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι είχε χάσει μεγάλο χρηματικό πόσο στο τζόγο και έπρεπε πάση θυσία να εξασφαλίσει το ποσό των 200 ευρώ προκειμένου να προμηθευτεί από σούπερ μάρκετ κάποια πράγματα που του είχε ζητήσει νωρίτερα η σύζυγός του. 


Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το παραπάνω σενάριο για τους περισσότερους κατοίκους της πόλης ακούγεται ως κάτι παραπάνω από εξωπραγματικό. Αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ένας τόσο έµπειρος αστυνοµικός να πάει σε µια πιάτσα µε κάµερα, να οδηγήσει το υποψήφιο θύµα του στο κτήµα του πατέρα του, να το σκοτώσει µε το υπηρεσιακό του όπλο κι ύστερα να αποχωρήσει από τον τόπο του εγκλήµατος χωρίς να πάρει το ποσό για το οποίο διέπραξε το έγκληµα.

Η ασυναρτησία των κινήσεών του σε συνδυασµό µε την επαγγελµατική του ιδιότητα αποτελούν άλλωστε και τον κύριο λόγο για τον οποίο όσο περνάει ο καιρός γράφεται ολοένα και ένα νέο σενάριο, όπως αυτό που θέλει να υπήρξε ανάµεσα σε δράστη και θύµα, µια έντονη διαµάχη για κάποια γυναίκα. Πρόσωπα της πόλης µαρτυρούν, µάλιστα, ότι πριν από περίπου τρεις µήνες είχαν δει τους δύο άνδρες να λογοµαχούν έντονα. Το γεγονός ωστόσο ότι σύµφωνα µε τα λεγόµενα του πατέρα του δράστη, ο γιος του και η νύφη του ήταν ένα πολύ ευτυχισµένο ζευγάρι που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί, αποδυναµώνει εν µέρει το εν λόγω σενάριο.

Ενα άλλο σενάριο που συζητείται έντονα στους κόλπους της τοπικής κοινωνίας είναι αυτό που σκιαγραφεί ύποπτες συναλλαγές µεταξύ των δύο ανδρών, πράγµα το οποίο δεν έχει αποδειχθεί.

∆εν θα αργήσει, ωστόσο, να αποδειχθεί αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία και αν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν κατά το παρελθόν, καθώς έχει διαταχθεί άνοιγµα των τραπεζικών λογαριασµών και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τους.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic