ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τέλος καριέρας για τον Κόπερφιλντ! Στη φόρα τα κόλπα του [vid]

Μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τα μυστικά του διάσημου μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και να διαλυθεί ο μύθος που τον περιβάλλει.
Και μάλιστα όλα αυτά μέσα σε μία δικαστική αίθουσα.

Πριν λίγες ημέρες, όσα αποκαλύφθηκαν σε αίθουσα δικαστηρίου συντάραξαν τους φίλους του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Όλα ξεκίνησαν από έναν Βρετανό που μήνυσε τον Κόπερφιλντ, υποστηρίζοντας ότι υπέστη εγκεφαλική βλάβη κατά τη διάρκεια ενός κόλπου που πήγε στραβά και σύμφωνα με τον δικηγόρο του η μαγεία του Κόπερφιλντ θα ρίξει αυλαία.

«Ελπίζω να περάσετε καλά το χρόνο της ανάκρισης κ. Κόπερφιλντ, γιατί μπορεί να προσπαθήσετε, αλλά εγώ δεν θα μπω σε οποιοδήποτε κουτί», δήλωσε χαριτολογώντας ο δικηγόρος Μπένεντικτ Μορέλι και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ορισμένα από τα μυστικά θα αποκαλυφθούν».
Ο Κοξ που μαγείρευε για τους Βρετανούς βασιλείς ισχυρίζεται πως πλέον δεν μπορεί να ψήσει ούτε ένα μάφιν

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο πελάτης του Μορέλι, ο 57χρονος Γκέβιν Κοξ, είχε πάει να δει το σόου του μάγου το 2013 στο Λας Βέγκας. Όταν τον κάλεσε στη σκηνή ο Κόπερφιλντ για το κόλπο της εξαφάνισης αυτός κατενθουσιάστηκε. Στη συνέχεια όμως, οι βοηθοί του Κόπερφιλντ πέρασαν τον Κοξ και άλλους από το κοινό που πήραν μέρος στο τρικ μέσα από έναν σκοτεινό μυστικό διάδρομο - μέρος του κόλπου - όπου ο 57χρονος σκόνταψε και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα. Σε δηλώσεις του ο Κοξ είπε ότι υπήρχαν άνθρωποι που του έλεγαν ότι «ο Κόπερφιλντ είναι κακός άνθρωπος και ισχυρίστηκε ότι όταν έπεσε αν και τον είδε αδιαφόρησε για το ατύχημά του».

Ο Κοξ που μαγείρευε για τους Βρετανούς βασιλείς ισχυρίζεται πως πλέον δεν μπορεί να ψήσει ούτε ένα μάφιν. «Έχει γυρίσει η ζωή μου ανάποδα», δήλωσε με δακρυσμένα μάτια. «Πονάω συνεχώς και δυσκολεύομαι να θυμάμαι κοντινά περιστατικά». Είπε ακόμα ότι εάν δεν έχει κατά τη διάρκεια της νύχτας έναν αναπνευστήρα θα σταματήσει η αναπνοή του και θα πεθάνει. Ο συνήγορος του Κοξ είπε ακόμα ότι και αυτός έχει κάποιους άσσους κρυμμένους στο μανίκι του, που θα αποκαλύψει στο δικαστήριο και θα αποδείξει ότι ο Κόπερφιλντ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας απατεώνας.

Ο δικηγόρος του Κόπερφιλντ Θεοντόρ Μπλούμπεργκ είπε ότι το συγκεκριμένο κόλπο γίνεται με επιτυχία για περισσότερα από 15 χρόνια και έχουν συμμετάσχει πάνω από 100 χιλιάδες θεατές, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις απειλές του Μορέλι για αποκαλύψεις.

Πριν λίγα χρόνια, όμως, ένας άλλος... μάγος αποκάλυψε όλα τα κόλπα του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ένα προς ένα... Ο "μασκοφόρος"¨μάγος έβγαλε στη φόρα όλα τα μυστικά του Κόπερφιλντ. Αν αντέχετε την αλήθεια, και δε φοβάστε ότι μπορεί να χαθεί η μαγεία που κρύβεται πίσω από αυτά τα κόλπα, τότε μπορείτε να δείτε μερικά από αυτα τα κόλπα στα βίντεο που ακολουθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: