ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Γρεβενά: Απολογισμός Αποκριάτικων εκδηλώσεων (VIDEO)

Με την ολοκλήρωση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα για εννιά ολόκληρες ημέρες σε όλη την πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

            Ευχαριστούμε τους οργανωτές και συντονιστές, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αντώνη Δασκαλόπουλο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιο Πουρνάρα που είχαν το γενικό πρόσταγμα, τα Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, τους φορείς της πόλης, και κυρίως όλους τους Γρεβενιώτες και επισκέπτες που συμμετείχαν και διασκέδασαν μαζί μας.
            Η ενότητα, η άψογη συνεργασία και η ενεργός συμμετοχή όλων ήταν το κλειδί της επιτυχίας των φετινών εκδηλώσεων. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο Πολιτικό και Εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου οι οποίοι έδωσαν την ψυχή τους για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

            Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή του 586 Μ/Π Τάγματος πεζικού, τους χορηγούς μας που μας στήριξαν υλικά,την Alfa Wood Πίνδος MDF, τους ξυλέμπορους Παπαλάμπρου Ιωάννη και Δάσκαλο Θεόδωρο,το ζαχαροπλαστείο “Ζoom Serie”, το Super Market ''ΕΠΙΛΟΓΗ'', τις Τροφοδοσίες “Υιοί Β. Μέντζιου”, το ξενοδοχείο “Μηλιώνης”, την  επιχείρηση μπουγάτσας “Αχιλλέας” και την αισθητικό κα. Χρυσούλα Τζελίνη.
            Οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν μια απόδειξη ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Και του χρόνου με υγεία.
Καλή Σαρακοστή.
video by greveniotis.gr

                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: