ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ- Σχεδόν 20 χιλιάδες ευρώ από το Φιλανθρωπικό αγώνα για τη Παιδιατρική Κλινική

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Βετεράνους της Πτολεμαΐδας και μιας επίλεκτης ομάδας από τους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης (παίκτες από ΠΑΟΚ,... Άρη, Ηρακλή, Απόλλων Καλαμαριάς Αγροτικό Αστέρα και Μακεδονικό) πραγματοποιήθηκε σήμερα απόγευμα στην Πτολεμαΐδα.

Στόχος ήταν να μαζευτούν χρήματα για να αγοραστούν τρία εξειδικευμένα μηχανήματα και να δοθούν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας για τις ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής.

Μια ακόμα αξιέπαινη προσπάθεια των βετεράνων ποδοσφαιριστών Εορδαίας η οποία στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία αφού τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν αγγίζουν τις 20000 ευρώ ενώ αναμένονται μερικές χορηγίες ακόμα και έτσι το ποσό θα αυξηθεί και άλλο.

Όσο αναφορά το παιχνίδι το παρακολούθησε αρκετός κόσμος με τους βετεράνους Εορδαίας να βραβεύουν τον Εμπορικό Σύλλογο για την βοήθεια και τους βετεράνους του ΠΑΟΚ την περιφέρεια αλλά και το Δήμο Εορδαίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Μαρία Καρυπίδου, Γιαννακίδης Σταύρος, Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Εορδαίας Αριστερίδης Γιάννης και Πολυχρονίδης Δημήτρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Κάτανας, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης καθώς και ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής Δημήτρης Κυφωνίδης.

Να τονισθεί ότι η παράδοση των χρημάτων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση όταν οριστικοποιηθεί και το ποσό.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
Βετεράνοι Εορδαίας: Τσομπανίδης, Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης, Κανονίδης, Διαμαντόπουλος, Καραγεωργίου, Κατσουγιαννόπουλος, Καρασούνας, Νικολαίδης, Φασούλας, Τσαγκαλίδης. Έπαιξαν ακόμα οι Σπυρίδης, Σταματιάδης, Κασαράκης, Γαβριηλίδης, Τσιάρας, Εφραιμίδης, Κοτζαίτσης, Καραχαρίσης, Νικολαίδης Χ., Μπεσπάρας, Κεφαλίδης, Μεταλλίδης, Μουρτίδης.

Βετεράνοι Θεσσαλονίκης: Γκιτσιούδης (ΠΑΟΚ, Ηρακλής), Κεχαγιάς (Μακεδονικός), Μοσχόπουλος (Αγροτικός Αστέρας), Σταυρίδης (Μακεδονικός), Τραϊανόπουλος (Απόλλων Καλαμαριάς), Μπουρδάμης (Απόλλων Καλαμαριάς), Τσέκος (Απόλλων Καλαμαριάς), Ορφανός (ΠΑΟΚ), Δαγιόγλου (Άρης), Παπαμιχαήλ (Άρης), Σίτσας (Άρης). Έπαιξαν ακόμα οι Κάκογλου (Απόλλων Καλαμαριάς), Στυλιανός (ΠΑΟΚ), Κουγιουμτζίδης (Μακεδονικός), Γιαννουκίδης (Μακεδονικός), Κουκίδης (ΠΑΟΚ), Σουργουντζής (Άρης), Σαμολαδάς (Απόλλων Καλαμαριάς), Αποσέρκογλου (ΠΑΟΚ).

Ο πρόεδρος των Βετεράνων Εορδαίας Νίκος Σταματιάδης δήλωσε « ο κόσμος ξέρει ότι εδώ και 10 χρόνια τις μέρες των γιορτών του ΠΑΣΧΑ κάνουμε ένα παιχνίδι «καλό» με στόχο να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας.

Φέτος αποφασίσαμε να βοηθήσουμε τη παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου αφού αφουγκραστήκαμε και τη κοινωνία η οποία τόνιζε συνέχεια για τις ελλείψεις στη παιδιατρική κλινική. Προσπαθήσαμε και με τη βοήθεια όλων πιστεύω ότι πήγαμε πολύ καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Οι άνθρωποι των βετεράνων Εορδαίας θέλουν επίσης να τονίσουν πως δεν θέλουν να υποκαταστήσουν το κράτος αλλά απλά θέλουν να βοηθήσουν ανταποκρινόμενοι στα καλέσματα του κόσμου. Δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κανένα και κάνουν ότι θα κάναν για κάποιο άλλο φορέα που είχε ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: