ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Cesur ve Guzel-ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδια 21 - 30 (περιγραφή-τρέιλερ)

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 21.
Ο Μπουλέντ προσπαθεί να στρέψει την κατάσταση προς το δικό του συμφέρον. Οι απειλές των επιχειρηματιών απ’ την Αττάλεια προς την...

εταιρία των Κορλουντάγ και το ζήτημα του Τουράν, της Χούλια και της Τζαχιντέ θα του δημιουργήσουν ένα πρόσφορο έδαφος για να τον Ταχσίν να βάλει στο στόχαστρο τον Τζεσούρ και να απαλλαγεί μια και καλή από εκείνον. Η Σουχάν θα βρεθεί μπροστά σε μια έκπληξη η οποία θα την αναγκάσει ξανά να αμφισβητήσει και να αρχίσει να αναζητά την αλήθεια πίσω απ’ το πραγματικό πρόσωπο του Τζεσούρ ΑλεμντάρογλουΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 22.
 Όσο η Σουχάν ανακαλύπτει την αλήθεια για το πραγματικό πρόσωπο του Τζεσούρ, εκείνος παλεύει για τη ζωή του η οποία μετά τον πυροβολισμό, βρίσκεται σε κίνδυνο. Στο μεταξύ, η Σουχάν, χωρίς να ‘χει καταλάβει την πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω της, πηγαίνει στο σπίτι και εκεί μαθαίνει πως ο Τζεσούρ είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η αγωνία της για τον Τζεσούρ την κάνει να αντιληφθεί καλύτερα τα συναισθήματά της για εκείνον, τα οποία, όμως, επισκιάζονται από τα ψέματα που νιώθει πως της λέει τόσο καιρό ο Τζεσούρ.

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 23. 
Το κόλπο της Τζαχιντέ και του Μπουλέντ, όσο καλοσχεδιασμένο και να φαίνεται, γυρίζει εναντίον τους, όταν ο Τουράν αποφασίζει να βάλει στο στόχαστρό του τον πρώτο. Παράλληλα, για άλλη μια φορά η Φουγκέν θα ενεργήσει σαν βόμβα στα σχέδια του Τζεσούρ, αφού ενώπιων του Ταχσίν Κορλουντάγ η ίδια κάνει λόγο για τον αγαπημένο πίνακα του πεθερού της, Μουζαφέρ Καραχασάνογλου, που βλέπει τώρα πάνω απ’ το τζάκι των Κορλουντάγ. Ο Ταχσίν ακούγοντας τα λόγια της Φουγκέν, ταράζεται και η γίνεται χειρότερα όταν η Σουχάν του λέει εμμέσως ότι πλέον τον αμφισβητεί.

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 24. 
Ο Κορχάν, μετά απ’ όσα έμαθε σχετικά με τη Χούλια-Αϊσέ, επιμένει να την απολύσει, όμως, η Τζαχιντέ δεν προτίθεται να του κάνει το χατίρι. Επιστρατεύοντας ξανά την πονηριά της, η Τζαχιντέ καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη και να κρατήσει τη γυναίκα που κυοφορεί το παιδί της στο σπίτι μαζί τους. Η Μπανού επίσης θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ξεδιαλύνει το μυστήριο που καλύπτει τον Τουράν, τον Μπουλέντ, τη Τζαχιντέ και τη Χούλια. Στο μεταξύ, ο Τζεσούρ ανακαλύπτει τη σχέση του Μιτχάτ με τον Ταχσίν, καθώς και με τον διοικητή της αστυνομίας, τον Μεχμέτ, και την σπείρα λαθρεμπορίου κρυστάλλων που έχουν στήσει.
Μοιραία Έλξη -  επεισόδιο 25 
Την Πρωτοχρονιά, ο Τζεσούρ επιστρέφει στο Κορλουντάγ και στη Σουχάν αποφασισμένος να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, τόσο στο σχέδιο του, όσο και στη σχέση του με την κοπέλα. Πάνω που ο Τζεσούρ και η Σουχάν ζουν λίγες στιγμές μαζί, τη γαλήνη τους θα διακόψει πάλι η αστυνομία. Ο Τζεσούρ θα συλληφθεί με την κατηγορία της εξαπάτησης του δημοσίου μέσω πλαστών εγγράφων και θα οδηγηθεί στη φυλακή και δική. Ο Τζεσούρ είναι προετοιμασμένος για τέτοια εξέλιξη και γνωρίζει πολύ καλά πώς να παλέψει την κατάσταση με τη Μπανού που θα σταθεί στο πλευρό του.Μοιραία Έλξη - επεισόδιο 26
Η αληθινή ταυτότητα του Τζεσούρ αποκαλύπτεται και δε διστάζει να εκδηλώσει τη δικαιολογημένη οργή του στον Ταχσίν. Μάρτυρας αυτής της σκηνής θα είναι η Σουχάν που αρνείται να πιστέψει πως έκανε κάτι τέτοιο ο ίδιος της ο πατέρας. Μετά την έκβαση της δίκης, ο Ταχσίν είναι φανερά εκτεθειμένος στα μάτια των παιδιών του. Η Σουχάν δεν ξέρει πια τι να πιστέψει για τον πατέρα της.


Μοιραία Έλξη - επεισόδιο 27
O Κορχάν, θυμάται γεγονότα από το παρελθόν που είχε θαμμένα τόσα χρόνια, όπως τον θάνατο του Χασάν και για να ξεχαστεί βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Την κατάστασή του αυτή θα εκμεταλλευτεί η Τζαχιντέ προς το συμφέρον της. Ο Σαλίχ έχοντας φύγει από το σπίτι των Κορλουντάγ, μιλά στον Τζεσούρ. Ο τελευταίος θα νιώσει μπερδεμένος μετά από τις αποκαλύψεις του Σαλίχ.


Μοιραία Έλξη - επεισόδιο 28
Ο Σαλίχ, μετά από εντολή του Ταχσίν, κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του Τζεσούρ. Το σχέδιο της δολοφονίας, όμως, δεν πάει όπως είχε σχεδιαστεί. Η Σουχάν βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του Τζεσούρ, όταν τα φρένα δεν λειτουργούν. Ο Ταχσίν μαθαίνοντας τι έχει συμβεί, τρελαίνεται από την αγωνία μήπως και πάθει κάτι η κόρη του. Μοιραία Έλξη - επεισόδιο 29
Ο Τζεσούρ λέει στη Σουχάν πως το σαμποτάζ στο αυτοκίνητο του ήταν σχέδιο του Ταχσίν και τη βάζει να του τηλεφωνήσει για να δει την αντίδρασή του. Εν τω μεταξύ, στο κτήμα των Αλεμντάρογλου, η Σιρίν βλέπει το βίντεο που άφησε δήθεν τυχαία να παίζει η Μπανού και αντιλαμβάνεται πως ο Τζεσούρ ψεύδεται στη Σουχάν. Ενώ, ο γάμος του Κορχάν και της Τζαχιντέ κρέμεται από μια κλωστή, μετά το επιτυχημένο σχέδιο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic