ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΕΠΣ Καστοριάς: Αποτελέσματα - Βαθμολογία 22η αγων

Ετοιμάζει το κουστούμι για την Γ' Εθνική η Καστοριά!!!

Νίκη, που ισοδυναμεί με τίτλο, κατέκτησε η Καστοριά στη...

Μεσοποταμία, όπου επικρατώντας με σκορ 1-3 της «Αστραπής», μπορεί, πλέον, να κάνει σχέδια επανόδου της,έπειτα από δύο χρόνια, στην τρίτη τη τάξει κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας έκανε το καθήκον του απέναντι στο νεανικότατο, αλλά αξιόμαχο συγκρότημα των «Ελπίδων» Μεσοποταμίας, νικώντας με σκορ 5-1, όμως, το «τρίποντό» του αυτό, γεγονός είναι, ότι δεν το χάρηκε, αφού στο άκουσμα της νίκης της Καστοριάς επί της «Αστραπής» στη Μεσοποταμία, ένιωσε να περιορίζονται στο ελάχιστο οι πιθανότητές του για κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα πανηγύρισε ο «Ηρακλής» Πολυκάρπης, μετά το τελικό σκορ 3-1 επί της «Ομόνοιας» Βογατσικού, ενώ ο «Γράμμος» Μαυροχωρίου έβαλε «φρένο» στο αήττητο σερί στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της «Δόξας» Αμπελοκήπων, νικώντας της στην έδρα της με σκορ 1-2.

Με την επιστροφή τους, ωστόσο, στις νίκες οι «κυανόλευκοι», διατήρησαν την απόσταση των τεσσάρων βαθμών που τους χωρίζει από την 6η θέση, στην οποία πλέον ανέβηκε ο Κάστορας, που επικρατώντας με σκορ 1-3 του Παναργειακού στο γήπεδο της Πενταβρύσου και παίρνοντας το «αίμα» του πίσω για την ήττα του (1-2) στον α’ γύρο από τους «κοκκινόμαυρους» του Άργους Ορεστικού, έβαλε από κάτω του τη «Δόξα» Αμπελοκήπων.

Με … αέρα από τη μεγάλη του νίκη στο Μαυροχώρι επί του «Γράμμου» με σκορ 0-2 το Σάββατο του Λαζάρου, ο Νταηλάκης επικράτησε του Κρόνου με το καθαρό σκορ 3-0 και εδραιώθηκε στην 8η θέση, ενώ, τέλος, στο γήπεδο των Μανιάκων, η αναμέτρηση της Α.Ε. Γραμμοχωρίων με τη «Δόξα» Κορησού κρίθηκε στα … χασομέρια (90’ +1’), όταν τα «ελάφια» πέτυχαν το γκολ (1-0) της νίκης, βάσει της οποίας έβαλαν στραβά το … καπέλο αναφορικά με τη βέβαιη παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ, παράλληλα, ανέβηκαν στη 12η θέση, αφήνοντας τους «μαυραετούς» της Κορησού στην προτελευταία θέση, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, αφού απέχουν εννέα πόντους από την ουραγό στη βαθμολογία ομάδα των «Ελπίδων» Μεσοποταμίας. (sentra.com.gr)

22η αγωνιστική
Ηρακλής Πολυκάρπης – Ομόνοια Βογατσικού 3-1
Παναργειακός – ΑΟ Κάστωρ 1-3
Αστραπή Μεσοποταμίας – ΑΓΣ Καστοριάς 1-3
Δόξα Αμπελοκήπων – Γράμμος Μαυροχωρίου 1-2
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Ελπίδες Μεσοποταμίας 5-1
ΑΣ Νταηλάκη – Κρόνος 3-0
ΑΕ Γραμμοχωρίων – Δόξα Κορησού 1-0

Βαθμολογία

1
ΑΓΣΚ Καστοριά
62
2
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
57
3
Αστραπή Μεσοποταμίας
50
4
Ηρακλής Πολυκάρπης
45
5
Γράμμος Μαυροχωρίου
37
6
ΑΟ Κάστωρ
33
7
Δόξα Αμπελοκήπων
28
8
ΑΣ Νταηλάκη                
28
9
Παναργειακός
25
10
Κρόνος                             
21
11
Ομόνοια Βογατσικού
19
12
ΑΕ Γραμμοχωρίων
15
13
Δόξα Κορησού
13
14
Ελπίδες Μεσοποταμίας
4

Επόμενη αγωνιστική – 23η
Ομόνοια Βογατσικού – Κάστωρ
ΑΓΣΚ Καστοριάς – Ηρακλής Πολυκάρπης
Γράμμος Μαυροχωρίου – Παναργειακός
Ελπίδες Μεσοποταμίας – Αστραπή Μεσοποταμίας
Κρόνος – Δόξα Αμπελοκήπων
Γραμμοχώρια – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
Δόξα Κορησού – Νταηλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: