ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Έχετε κρεατοελιά σε αυτά τα μέρη του σώματος σας; Δείτε τι σημαίνει και θα εκπλαγείτε!

Κάθε άτομο έχει μια μεγάλη ή μια μικρή κρεατοελιά και κάθε μια από αυτές έχει διαφορετικό νόημα. Μερικές κρεατοελιές μπορεί να επηρεάσουν το...
πλούτο ενός ατόμου, άλλες την ευτυχία και άλλες ακόμη και τη ζωή και την τύχη ενός ατόμου. Ακούγεται παράξενο και όμως συμβαίνει..

Κρεατοελιά στο κρόταφο: Αυτή αναφέρεται σε ένα άτομο που δουλεύει συνεχώς και ταξιδεύει. Αν η ελιά είναι μικρή τότε η δουλειά θα σας ανταμείξει αν όμως είναι μεγάλη τότε ο δρόμος σας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα

Κρεατοελιά ανάμεσα στα φρύδια: Καλούμε αυτό το μέρος των φρυδιών, τομέα σταδιοδρομίας, και αναφέρεται στην βελτίωση της σταδιοδρομίας και την εξέλιξη ενός ατόμου. Αυτό το τμήμα μπορεί να προκαλέσει σε ένα άτομο μια αύξηση ή μια σειρά από κακά πράγματα. Αν είναι μια μικρή ελιά, αυτό δείχνει ότι είναι κάτι καλό: καθώς μπορείτε να γίνετε κορυφή στο είδος σας. Αν έχετε μεγάλη ελιά, αυτό δείχνει ότι όταν είστε περίπου 28 ετών, θα συναντήσετε πολλά εμπόδια, τα οποία θα επηρεάζουν επίσης και τα συναισθήματα σας.

Κρεατοελιά μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου: Εάν έχετε μια ελιά σε αυτό το μέρος του ματιού ανάμεσα στα φρύδια, λέγεται ο τομέας του σπιτιού. Εάν έχετε μια ελιά στην περιοχή αυτή, αυτό σημαίνει ότι είστε ευέλικτοι. Συνεργάζεστε καλά με τους ανθρώπους και έχετε την ικανότητα της ηγεσίας. Αν έχετε μια μεγάλη ελιά, τότε αυτό σημαίνει ότι εκφράζεστε πιο δύσκολα, και σε αυτό οφείλεται και η χαμηλή απόδοση σας στο γραφείο.

Κρεατοελιά στο άνω χείλος: Εάν έχετε μια ελιά στο άνω χείλος, ίσως ανησυχείτε για το φαγητό και τα ρούχα. Έχετε καλές διαπροσωπικές σχέσεις και είστε πολύ δημοφιλείς.

Κρεατοελιά στα ζυγωματικά: Εάν έχετε μια ελιά στα ζυγωματικά, αυτό σημαίνει ότι θα είστε δυναμικοί στο χώρο εργασίας σας . Αν έχετε όμως μια μεγάλη ελιά, δεν πιστεύετε τόσο στους ανθρώπους, και επίσης ο πλούτος σας τείνει να μειωθεί.

Κρεατοελιά στην παλάμη: Εάν έχετε ελιά στην παλάμη, τότε συνήθως δεν ξεμένετε από χρήματα και με εξυπνάδα, και φιλοδοξία, μπορείτε εύκολα να γίνετε το αφεντικό . Εάν έχετε στο πίσω μέρος μια ελιά, αυτό σημαίνει οτι διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας καθώς έχετε ισχυρή οικονομική δυνατότητα, και αν είστε γυναίκα, τότε εσείς είστε που κρατάτε το »πορτοφόλι» στο σπίτι σας.

Κρεατοελιά στα πέλματα των ποδιών: Σε αυτό το σημείο έχουν συνήθως ελιά οι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά, βγαίνουν έξω για γεύματα και ούτω καθεξής. Αν έχετε μια μικρή ελιά, αυτό δείχνει ότι είστε ένα άτομο δημοφιλές στο χώρο εργασίας σας, και είστε γεννημένοι ηγέτες! Αν έχετε μια μεγάλη ελιά, τότε είστε από τους ανθρώπους που συναστρέφεται με κακά άτομα και κάνετε κακό στον εαυτό σας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: