ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Επιστολές της Μείζονος αντιπολίτευσης για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολές προς το ΔΣ του Δήμου Γρεβενών για τη μη παράσταση των συμβούλων της Μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Γρεβενών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Σχετικά με την πρόσκληση που αποστείλατε για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Μεγάλη Τρίτη και ώρα 17:00 έχω να παρατηρήσω τα κάτωθι:
Ενώ κατ’ επανάληψη έχουμε αιτηθεί οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται Δευτέρα παρόλα αυτά συστηματικά κ. Πρόεδρε εφευρίσκετε διάφορες προφάσεις να συνεδριάζουμε άλλες μέρες.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ως Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), συμμετέχω στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των Δήμων.

Σας έχω ζητήσει επανειλημμένα να μην συμπίπτουν οι συνεδριάσεις.

Εσείς όμως επιδιώκετε συστηματικά να αποφεύγετε την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός των περιπτώσεων που θεωρείτε ότι έχετε “ανάγκη” της στήριξης και της παρουσίας μας.
Μεγάλη Τρίτη, μέσα στην εβδομάδα των Θείων Παθών, εισάγετε θέματα Δημοτικού Συμβουλίου, “μεγάλου ενδιαφέροντος”, με εισηγήσεις “ελλιπείς” και χωρίς “επαρκή υπηρεσιακή ενημέρωση. Εισηγήσεις που έρχονται την τελευταία στιγμή χωρίς να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος και σαφώς χωρίς να προκύπτει από πουθενά το κατεπείγον των θεμάτων.

Επειδή δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε Δημοτικά Συμβούλια που για δικούς σας λόγους θέλετε να έχουν “διαδικαστικό” χαρακτήρα.

Επειδή υποχρέωσή μας είναι η καλύτερη ενημέρωση όλων μας και των Δημοτών μας.

Επειδή πρωτίστως οφείλουμε να ενημερωνόμαστε σωστά και να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Ζητώ να αναβληθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ορισθεί σε εύλογο χρόνο κατόπιν “συνεργασίας” με τις παρατάξεις.


Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
του Δήμου Γρεβενών
Δημοσθένης Κουπτσίδης,
π. Νομάρχης Γρεβενών
π. Δήμαρχος Γρεβενών
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: