ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Ο Γαϊτανος και το σοκαριστικό μήνυμα για τη Νικολούλη

Επέλεξε μια φωτογραφία τόσο ρετουσαρισμενη που μας τύφλωσε. Και συνάμα περιέγραψε μια περιπέτεια με την Αγγελική Νικολούλη που μας σόκαρε. Ειλικρινά...
μούδιασα όταν διάβασα για το σμιλεμένο κορμί του, τους αντάρτες το αχτύπητο δίδυμο και άλλα χαριτωμένα. Ο Πέτρος Γαϊτάνος αποκαλύπτει και όλοι οι νέοι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ τον ακολουθούν. Τέτοιες περιγραφές αξίζουν μόνο Όσκαρ. 

Διαβάστε τον: «Με τη φίλη, συνάδελφο, μούσα και ηγερία Αγγελική Νικολούλη, γνωριζόμαστε από παλιά όταν, εγώ ονειροπόλος νέος ακόμα και εκείνη γκομενάρα τιμωρός του Κακού, λύσαμε την πρώτη μας υπόθεση—εξάρθρωση σπείρας εμπορίας ανδρικών οργάνων σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, και Ελλάδα. Εκείνη ατρόμητη και ανηλεής, εγώ ήρεμη πολύγλωσση παρασκηνιακή δύναμη με γνωριμίες, μαζί γίναμε αχτύπητο από τα διεθνή κυκλώματα εγκλήματος δίδυμο και εφιάλτης για κάθε επίδοξο κακοποιό. Πολλές υποθέσεις που παρακολουθείτε ασφαλείς, απασχόλησαν και έβαλαν σε θανάσιμο κίνδυνο τον γράφοντα. Μαρτυρικά ανθρωποκυνηγητά στο Αγρίνιο, απαγωγές και εξαντλητικές διαπραγματεύσεις με Κοσοβάρους αντάρτες εκτελεστές υπό την απειλή μεγάλων οπλοπολυβόλων και ένα κορμί σμιλεμένο με ατελείωτο τρέξιμο τις νύχτες ανά τη Μεσόγειο και σημαδεμένο με σουγιάδες και κλαδιά θάμνων, ντυμένο εδώ με Ραλφ Λώρεν, Λουτσιάνο Μπαρμπέρα, Κρίτσια Ουόμο, και Τζιάνι Βερσάτσε, απόλυτα ταγμένο στον αγώνα μέχρι τέλους για το δίκαιο».

blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: