ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Η «μερακλού» Τουρκοκύπρια, που έστειλε σύζυγο και εραστή στη φυλακή με τις φαντασιώσεις της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σύζυγος και ο εραστής μιας Τουρκοκύπριας που είχε φαντασίωση να κάνει σεξ με τον άνδρα της και να τους βλέπει ο εραστής της, αλλά τελικά την...
πάτησαν!

Ο εραστής δέχθηκε να παίξει το ρόλο αυτό, βρήκε μια ωραία θέση έξω από το παράθυρο του σπιτιού αλλά όταν ξεκίνησε η ερωτική συνεύρεση του ζευγαριού, ζήλεψε, δεν άντεξε, όρμησε σαν ταύρος από το παράθυρο και ήρθε στα χέρια με τον σύζυγο.


Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και εκδικάστηκε σε αίθουσα του δικαστικού μεγάρου στην Κερύνεια. Κατηγορούμενος ο εραστής για βαριές σωματικές βλάβες και θύματα, τόσο ο σύζυγος, όσο και η ίδια η πέτρα του σκανδάλου, η οποία μέσα στον πανικό και ενώ οι δυο άνδρες δέρνονταν, έφαγε και εκείνη κάποια χαστούκια και γροθιές και από τους δυο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο σύζυγος δεν είχε ακόμη καταλάβει τι είχε συμβεί και στην κατάθεση του μιλούσε για τον «κλέφτη που μπήκε από το παράθυρο ενώ έκανε έρωτα με τη γυναίκα του και με τον οποίο ήρθε στα χέρια για να την προστατεύσει». Όταν όμως άρχισαν να καταθέτουν, τόσο ο δράστης εραστής, όσο και η Τουρκοκύπρια, ο σύζυγος έπεσε από τα σύννεφα αφού συνειδητοποίησε πως όλα ήταν «στημένα» από τη γυναίκα του, προκειμένου εκείνη να πραγματοποιήσει την ερωτική της φαντασίωση. Αργότερα βέβαια αποδείχτηκε πως η κατάθεση ήταν ψευδής και γνώριζε από την πρώτη στιγμή με ποιον είχε έρθει στα χέρια.

Καθώς ξετυλίγονταν το κουβάρι, οι συγγενείς του συζύγου άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το κτίριο με άγριες διαθέσεις. Επιτέθηκαν εναντίον της άπιστης συζύγου για να την λιντσάρουν επειδή τους εξευτέλισε στη μικρή κοινωνία που ζουν. Ο εραστής και η σύζυγος προφυλακίστηκαν για ψευδείς πληροφορίες στις «αρχές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic