ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Το βίντεο που διχάζει: Μοντέλο αφήνει το ανιψάκι της να «παίξει» με το στήθος της

Θύελλα αντιδράσεων στα social media – Πολλοί τη χαρακτηρίζουν «αηδιαστική», εκείνη απαντά ότι δεν έχουν χιούμορ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο ενός μοντέλου που απεικονίζει την ίδια, την ώρα που ο μικρός της ανιψιός, της πιάνει το στήθος και αρχίζει να παίζει μ’ αυτό. Η κίνηση χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως«αηδιαστική». 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ.

Τα έντονα σχόλια πολλών χρηστών ήρθαν όταν το νεαρό μοντέλο, Tillie Medland, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο και φωτογραφίες από διάφορες ανέμελες και αθώες στιγμές της ίδιας και του ανιψιού της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου σημειωτέον έχει πάνω από 16.300 followers.

Μερικοί χρήστες στη θέα αυτού του υλικού έσπευσαν να την κατακρίνουν, ενώ οι πιο ακραίο υποστήριξαν ότι οι γονείς του μικρού πρέπει να φυλακιστούν. Ωστόσο, η Tillie, από το Τορόντο του Καναδά, απάντησε ότι δε νιώθει ότι έχει κάνει κάτι λάθος, ενώ αντίθετα ανέφερε ότι το βίντεο είναι ιδιαίτερα «ξεκαρδιστικό και συγκινητικό».

Τι απάντησε η Tillie Medland στους επικριτές της

Η Tillie Medland, ωστόσο μη μπορώντας να διανοηθεί τη διάσταση που θα έπαιρνε το βίντεο αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν είχαν καμία αίσθηση του χιούμορ , οι οποίοι λαμβάνουν τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά ενώ δε δίστασαν να πουν πράγματα όπως ότι εμείς ”διδάσκουμε το παιδί για να γίνει κάποιου είδους σeξουαλικό τέρας”… Εγώ λέω «Σσσσς άνθρωποι, είναι μόλις δύο χρονών!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: