ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η γιαγιά δεν έχει ιδέα ότι την βιντεοσκοπούν. Μόλις δείτε τι κάνει όταν βγαίνει από το αμάξι της, θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν...
μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω τα κινητά τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

Είναι αξιαγάπητη, δεν συμφωνείτε;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: