ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Κοριτσάκι «ξύπνησε» στην κηδεία του... Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο! [video]

Οι γονείς της θρηνούσαν και έκαναν τις ετοιμασίες για την κηδεία της μικρής, ώσπου ένας γείτονας...
τους είχε την ευφυή –όπως αποδείχθηκε- ιδέα να ανοίξει το φέρετρο για να δει το κοριτσάκι. Αυτό που αντίκρισε δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ, ούτε ο ίδιος, ούτε οι γονείς της. Πιθανότατα, ούτε και η μικρούλα.

Το φέρετρο ήταν σε εκκλησία στην Aurora, της περιοχής Zamboanga del Sur και ευτυχώς δεν είχαν προχωρήσει ακόμα στην ταφή. Ο γείτονας των γονιών της άνοιξε το καπάκι και είδε το τρίχρονο κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες να κουνιέται. Έβαλε τις φωνές και αμέσως ήρθε ο πατέρας της μικρής και τη σήκωσε -όπως φαίνεται και στο βίντεο- διαπιστώνοντας ότι ανέπνεε κανονικά και είχε σφυγμό.

Οι γονείς του παιδιού του έδωσαν λίγο νερό και αμέσως το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η μικρή είχε θεωρηθεί νεκρή το Σάββατο και αφού πέρασε ένα 24ωρο και όλοι ετοιμάζονταν για την κηδεία της την Κυριακή εκείνη... ξύπνησε.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Heidil Teelan στην Philippines Star. «Ο θάνατος του παιδιού είχε δηλωθεί το Σάββατο το πρωί στις 09.00, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι δεν είχε πλέον σφυγμό. Το είχαν μεταφέρει την Παρασκευή στην κλινική μετά από πολυήμερο πυρετό». Ο επιθεωρητής μπορεί να μην ήταν παρών όταν «ζωντάνεψε» η πιτσιρίκα από τις Φιλιππίνες, αλλά όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί του είπαν το ίδιο. Ότι το παιδί ανέπνεε και είχε σφυγμό. Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν ακόμη τι μπορεί να είχε συμβεί, αλλά και ότι δεν αποκαλύπτει το όνομα για να προστατευθεί η οικογένεια.

Την ίδια ώρα, εξειδικευμένες νοσοκόμες έχουν πάει στο σπίτι της οικογένειας για να παρακολουθούν το παιδί, έως ότου οι γονείς του βρουν ένα καλά εξοπλισμένο νοσοκομείο, για να πραγματοποιήσουν περαιτέρω εξετάσεις στη μικρή.

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: