ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Γρεβενά: Κλοπή 125,00 € από 2 γυναίκες σε ηλικιωμένο στο Βατόλακκο - Συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς

Άμεση σύλληψη -3- ημεδαπών σε περιοχή της Καστοριάς για κλοπή, που είχαν διαπράξει νωρίτερα σε βάρος ηλικιωμένου, στο Βατόλακκο Γρεβενών.


Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, εκ των οποίων -2- γυναίκες 47, 67 χρόνων και ένας 60χρονος άντρας, για κλοπή που διαπράχθηκε σε βάρος 75χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, χθες (19-05-2017) το πρωί οι ανωτέρω ημεδαπές αφού επισκέφθηκαν τον 75χρονο (Ι. Β.) στην οικία του στο Βατόλακκο Γρεβενών, κατάφεραν να του αφαιρέσουν με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 125.00 ευρώ, ενώ ακολούθως επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε ο 60χρονος συνεργός τους, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν άμεσα σε περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε το ανωτέρω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον παθόντα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: