ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Βίντεο - σοκ από ξυλοδαρμό της 14χρονης Χανιώτισσας απο τον πατέρα της

Εικόνες που σοκάρουν στο video ντοκουμέντο της εκπομπής Tatiana Live για τον άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της στα Χανιά.

Ο 56χρονος ο οποίος σήμερα προφυλακίστηκε, φέρεται πως για χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του, όπως αποκάλυψε το Flashnews.gr.

Αποκορύφωμα το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής που οδήγησε την μητέρα του κοριτσιού στο να ζητήσει βοήθεια απο την αστυνομία.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα video από την κακοποίηση των παιδιών - που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σκληρές εικόνες βίας.

Σε επικοινωνία με την εκπομπή, η μητέρα του κοριτσιού αποκαλύπτει: “18χρόνια δέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Φοβόμουν και στο παρελθόν που είχα μπει στη μέση για τσακωμό κατέληξα στο νοσοκομείο”, αποκάλυψε η γυναίκα και συμπλήρωσε: “Υπήρχαν παντού κάμερες. Ήμουν εσώκλειστη, δεν μπορούσα να πάω πουθενά μόνη. Τα παιδιά πήγαιναν μόνο στο σχολείο”.

Ακόμη, ανέφερε: “Τα παιδιά τα χτυπούσε από τα τέσσερα, πέντε χρόνια και μετά. Τα έβαζε τιμωρία και τα άφηνε στα κεραμίδια μόνα με ένα ποτήρι νερό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: