ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μετά τις καταιγίδες, έρχονται τα 30αρια!-ΔΕΙΤΕ πότε ο καιρός γίνεται και πάλι καλοκαιρινός;

Μετά τις βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, το καλοκαίρι μας κάνει τη χάρη να επιστρέψει.

Κάντε λοιπόν υπομονή μέχρι την Δευτέρα, οπότε και θα συνεχιστεί η αστάθεια του καιρού, καθώς από τα μέσα της εβδομάδας επιστρέφουν τα 30αρια.

Ο καιρός θα είναι άστατος την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα. Από Τρίτη ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Στη Δυτική Ελλάδα θα έχουμε την Κυριακή καλό καιρό με ήλιο. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα έχουμε συννεφιά με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στα νησιά του Α. Αιγαίου οι βροχές θα είναι λιγότερες. Μεσημέρι και απόγευμα, θα έχουμε και πάλι αστάθεια στα ηπειρωτικά, με μπόρες και καταιγίδες. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Ένα βοριαδάκι 6 μποφόρ θα κρατήσει χαμηλά την θερμοκρασία (το πολύ 24 βαθμούς). Στην Αθήνα φαίνεται να έχουμε βροχή, κυρίως το πρωί της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη κατά περιόδους όλη την ημέρα.

Την Δευτέρα, ο καιρός στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα είναι καλός, με ήλιο. Βροχές θα έχουμε μόνο στην Ανατολική Στερεά, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 26 βαθμούς καθώς οι βοριάδες εξασθενούν.

Προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πιθανόν να ανέβει η θερμοκρασία και πάνω από τους 30 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: