ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

5ο Τουρνουά Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών

Το Σάββατο 06 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Τουρνουά Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης. Ήταν η πρώτη χρονιά που...
13 ακαδημίες και πάνω από 400 παιδιά, τίμησαν την εκδήλωση μας, επισκέφθηκαν την πόλη μας, έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα και τόνο στην καθημερινότητα μας.

 Ήταν ο καλύτερος καθρέφτης μια οργανωμένης και συστηματικής δουλειάς που γίνεται από την αρχή της χρονιάς στα τμήματα υποδομής, χάρη στην καθημερινή εργασία και τον ζήλο των προπονητών και του υπευθύνου της ακαδημίας μας. 

Εμείς από την πλευρά μας σαν διοίκηση της ΕΠΣ Γρεβενών, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους, να ενισχύσουμε την προσπάθεια τους και να υποστηρίξουμε κάθε καλή ενέργεια, που έχει αντίκτυπο την νεολαία του τόπου μας ! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών της, κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, τίμησε ιδιαιτέρως την φετινή διοργάνωση και ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση μας, με την συμμετοχή 3 αγωνιστικών τμημάτων της και 40 αθλητών της. Ήταν μια ξεχωριστή πινελιά, που έδωσε την ευκαιρία σε όλους του λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ενάντια σε μια από τις ποιο οργανωμένες ακαδημίες πανελλαδικώς, με αρκετές διακρίσεις και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον! 
Κατά την διάρκεια του τουρνουά είχαμε μια υποδειγματική εξυπηρέτηση στο catering μέσω του Αντώνη Κούσκουρα, εξαιρετική δουλειά για την απονομή αναμνηστικών επάθλων στις ομάδες από το Photo Studio Rammos, άρτια συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου όλων των συμμετεχόντων και με τις συντονισμένες ενέργειες μας, προσπαθήσαμε να δείξουμε και να αναδείξουμε την Γρεβενιώτικη φιλοξενία ! 

Του χρόνου σκοπεύουμε να προσθέσουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην διοργάνωση! 

Το πρόγραμμα τηρήθηκε απαρέγκλιτα, οι εθελοντές του τουρνουά και οι διαιτητές που προτάθηκαν από τον αρχιδιαιτητή του Συνδέσμου Γρεβενών κ. Κώστα Βλάχο, προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους και τον χρόνο τους αφιλοκερδώς και το 5ο Τουρνουά της Ακαδημίας μας πέρασε στο παρελθόν, ως μια όμορφη ανάμνηση ! 

Την εκδήλωση κάλυψαν με video και φωτογραφικό υλικό οι: 
Κώστας Ντίγκος vatolakkiotis.blogspot.com 
Γιώργος Βλαχόπουλος greveniotis.gr 
Χρήστος Μίμης star-fm.graetos-grevena.blogspot.com 
Αξίζει να τα δείτε και να ξαναθυμηθείτε όλες τις στιγμές του τουρνουά! 

Ιατρική περίθαλψη σε όλη την διάρκεια της ημέρας, παρείχαν στους αθλητές μας οι νοσοκόμες Γωγώ Σιαμίδου και Πόπη Καραλιόλου! 
Ευτυχώς οι τραυματισμοί ήταν ελάχιστοι και η παρουσία τους, έδωσε την απαραίτητη σιγουριά και φροντίδα σε όλους τους παρευρισκομένους ! 

Το παρών έδωσαν φορείς της πόλεως, που μας βοήθησαν για την διεξαγωγή του τουρνουά και την φιλοξενία των ακαδημιών, από την πλευρά της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος και από την πλευρά του Δήμου Γρεβενών ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας, κ. Γρηγόριος Φαρμάκης. Τους ευχαριστούμε θερμά! 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Καστοριάς που παραβρέθηκε στο τουρνουά δια του εκπροσώπου της, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης κ. Ιάκωβου Κοσκοσίδη, η οποία μας δέχτηκε φέτος να συμμετάσχουμε στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει και μας υποδέχτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα μεγάλο μπράβο στο αγωνιστικό μας τμήμα, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 2ο όμιλο! 
Το ταλέντο στην περιοχή μας υπάρχει, ήρθε η στιγμή να το αναδείξουμε ! 

Οι ακαδημίες που παραβρέθηκαν: 
1) ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (Junior, ProJunior, Bambini) 
2) ΠΑΣ Φλώρινα (Προπαιδικό, Junior, ProJunior, Bambini) 
3) Κρόνος Καστοριάς (Προπαιδικό, Junior, ProJunior, Bambini) 
4) Παναργειακός (Προπαιδικό, Junior, ProJunior) 
5) ΑΠΕ Βοϊου (Προπαιδικό) 
6) Μακεδονικός Σιάτιστας (Junior, ProJunior) 
7) Κορησός (Προπαιδικό, Junior, ProJunior) 
8 ) Γρεβενά Αεράτα (Προπαιδικό) 
9) Πυρσός Γρεβενών (Προπαιδικό, Junior) 
10) ΕΠΣ Χασίων (Προπαιδικό, ProJunior) 
11) Πήγασος Καστοριάς (Προπαιδικό, ProJunior) 
12) Καμβουνιακός Δεσκάτης (ProJunior) 
13) ΕΠΣ Γρεβενών (Προπαιδικό, Junior, ProJunior, Bambini) Μεγαλώνουμε.... μαζί σας !
ΜΕ ΤΙΜΗ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: