ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μάντσεστερ: Η ελληνικής καταγωγής 8χρονη Σάφι ανάμεσα στους αγνοούμενους (Φωτό)

Toυλάχιστον 22 άνθρωποι, περιλαμβανομένων παιδιών, σκοτώθηκαν και 59 ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που...
έφερε την ώρα που χιλιάδες οπαδοί αποχωρούσαν από συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους και η 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος, ελληνικής καταγωγής. Είναι η μικρότερη αγνοούμενη σύμφωνα με τα μεχρι στιγμής στοιχεία και είναι όπως φαίνεται από το επίθετο ελληνικής καταγωγής.

Πρόκειται για την μικρή Saffie Rose Roussos η οποία είχε πάει στην συναυλία με την μεγάλη της αδελφή.

Please share, STILL MISSING IN MANCHESTER: Saffie Rose Roussos #Manchester #missing #ArianaGrande Get in touch with any information pic.twitter.com/XQn8GOYbJu

— AdamBrown (@BrownTown_A) May 23, 2017


Συγκλονίζουν οι γονείς που αναζητούν τα αγνοούμενα παιδιά τους

Χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το χάσταγκ #ManchesterMissing δημοσιεύοντας φωτογραφίες ατόμων που παρακολούθησαν τη συναυλία, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τους εντοπίσουν, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα.

Πανικόβλητοι, γονείς, συγγενείς και φίλοι προσπαθούν απεγνωσμένα να εντοπίσουν τους αγαπημένους τους που παρακολούθησαν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία του Μάντσεστερ έδωσε στην δημοσιότητα ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους συγγενείς και τους φίλους, όσων βρίσκονταν χθες το βράδυ στο στάδιο, όπου έγινε η αιματηρή έκρηξη. Ο τηλεφωνικός αριθμός που δόθηκε στην δημοσιότητα είναι ο ακόλουθος: 0161 856 9400

Και το Facebook ενεργοποίησε τη λειτουργία ελέγχου ασφαλείας που επιτρέπει σε όσους βρέθηκαν κοντά στο στάδιο του Μάντσεστερ να επιβεβαιώσουν αν είναι ή όχι ασφαλείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: