ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ: «Σφάζονται» γυναίκα και κόρη για τα κληρονομικά!

Στάθης Ψάλτης
Ο μεγάλος ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα και είχε μια κόρη, την Μαρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του...

περιοδικού Ciao, οι εντάσεις δεν είναι κάτι πολύ καινούργιο ανάμεσα στην κόρη και τη σύζυγο του – Στάθη Ψάλτη, καθώς η Μαρία φέρεται να έχει ψυχρανθεί εδώ και καιρό με τη Χριστίνα.

Το παράπονο της ήταν ότι η σύζυγος του πατέρα της τον είχε απομακρύνει από τους υπόλοιπους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, και μοιραία και από την ίδια. Η ίδια η Χριστίνα Ψάλτη, φυσικά, αρνείται πλήρως ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Είναι, άλλωστε γνωστή η αδυναμία που της είχε ο Στάθης Ψάλτης, όπως και το γεγονός ότι κι εκείνη στάθηκε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του πνοή.Αυτά είναι γεγονότα που δεν αμφισβήτησε ούτε η ίδια η Μαρία, η οποία όμως είχε εξαρχής, όπως λένε κάποιοι, αντιρρήσεις, ή μάλλον ας το πούμε καλύτερα επιφυλάξεις για το γάμο του πατέρα της με τη Χριστίνα. Ίσως ήταν και η μεγάλη διαφορά της ηλικίας τους που της δημιούργησε αυτή την επιφύλαξη, την οποία και φέρεται να εξέφρασε στον πατέρα της, σε χαμηλούς πάντα και ήπιους τόνους, όπως μιλούσαν οι δύο τους.

Σταδιακά η αγάπη που έδειχνε η Χριστίνα στο Στάθη Ψάλτη έδειξε να κάμπτει τις οποίες αμφιβολίες της Μαρίας, η οποία φάνηκε να αποδέχεται απόλυτα τη σύζυγο του πατέρα της, καθώς έβλεπε ότι τον έκανε πολύ ευτυχισμένο.

Όμως, το παράπονο της ότι εκείνος είχε απομακρυνθεί από κοντά της παρέμενε και εκδηλώθηκε προς τη Χριστίνα μετά το θάνατο του.Πέρα από όλο αυτά, όπως λένε οι ίδιες πηγές, που είναι πολύ καλά πληροφορημένες, ένα άλλο θέμα που έχει ήδη μπει ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι εκείνο της κληρονομιάς του αγαπημένου ηθοποιού. Κανείς δεν ξέρει ακόμα τις λεπτομέρειες για τα περιουσιακά στοιχεία που άφησε πίσω του, αυτό θα γίνει όταν ανοιχτεί, σε λίγες μέρες η διαθήκη του.

Πάντως, φαίνεται ότι η κόρη του και η σύζυγος του, που βέβαια ξέρουν καλύτερα από όλους τι άφησε πίσω του ο δημοφιλής κωμικός, δεν συμφωνούν για το πώς πρέπει να μοιραστεί αυτή η περιουσία και βρίσκονται σε αναμονή του ανοίγματος της διαθήκης. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Στάθη Ψάλτη εκμυστηρεύονται ότι τα πράγματα μπορεί να πάρουν παράξενη τροπή αν η μια από τις δύο πλευρές διαφωνήσει με τις επιθυμίες του ηθοποιού και προβεί σε νόμιμες διεκδικήσεις.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: