ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Και τώρα ο τελικός του κυπέλλου Γ’ Εθνικής για την Α.Ε. Καραϊσκάκης

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την Α.Ε. Καραϊσκάκης να μένει στη 2η θέση της βαθμολογίας και να μην πετυχαίνει την άνοδο, ωστόσο η χρονιά δεν τελείωσε για...
τους Αρτινούς, αφού την προσεχή Κυριακή υπάρχει η πρόκληση ενός τίτλου μπροστά τους, εκείνου του κυπελλούχου Γ’ Εθνικής.

Αντίπαλος της ομάδας του Νίκου Θεοδοσιάδη θα είναι η Αχαϊκή και ο τελικός ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού την Κυριακή στις 17:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού ξεκινά την Πέμπτη 25/5, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από την καφετέρια Coffee Art και τον κύριο Φώτη Βασιλάκη, με την επίδειξη της ταυτότητάς τους. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να δηλώσουν ότι θέλουν να συμμετέχουν στη μεταφορά με λεωφορείο στο Αγρίνιο, για την οποία έχει μεριμνήσει η ΑΕ Καραϊσκάκης.

«Οι θύρες που θα λειτουργήσουν κατά την διεξαγωγή του αγώνα είναι οι θύρες 1, VIP, 2 και 4.

Οι φίλαθλοι της ομάδας ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, θα εισέλθουν στη θύρα 1 του γηπέδου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (από την πλευρά της πλατείας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ).
Οι φίλαθλοι της ΑΕ ΑΧΑΙΚΗΣ από την θύρα 4 του γηπέδου (από την πλευρά του πεζόδρομου Νικηταρά).

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια θα εισέλθουν στη θύρα 2 του γηπέδου.

Ουδείς φίλαθλος θα εισέλθει στο γήπεδο χωρίς να κατέχει σφραγισμένο εισιτήριο.
Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να φέρουν απαραίτητα μαζί τους το εισιτήριο και την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο, καθόσον ο έλεγχος των στοιχείων ταυτότητας τους υπόκειται στην κρίση της Αστυνομίας.
Τέλος δεν θα επιτραπούν πανό η πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Ο τελικός του κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το telesport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: