ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΣΟΚ! Ο Τέρενς Κουίκ κατέστρεψε* την κόρη του!(ΦΩΤΟ)

Ένας ταλαντούχος νέος άνθρωπος!
Με όρεξη για προσφορά, με μάτια που τα κοιτάς και είναι πεντακάθαρα!
Μιλάμε για την κόρη του υπουργού της κυβέρνησης των...

ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ!
Στους συναδέλφους του labelnews.gr διαβάσαμε μια πολύ ωραία συνέντευξη της Τερέζας Κουίκ

Σε αυτήν και σε όλα τα παιδιά της ίδιας ηλικίας ευχόμαστε κάθε τύχη και χαρά
Μετα η σκέψη μας πήγε στον πατέρα της…τον άνθρωπο που μπορεί να μην ψηφίσει σήμερα το βράδυ τα νέα μέτρα σοκ (γιατί πολύ απλά δεν είναι κοινοβουλευτικός άνδρας), με την παρουσία του και μόνο καταστρέφει το μέλλον των νέων ανθρώπων!
Σήμερα δεν το καταλαβαίνει γιατί απολαμβάνει τα δωρεάν ταξίδια……
Σε έναν χρόνο από τώρα δεν θα είναι «τίποτα»
* Και μετά ΤΕΡΕΝΣ θα είναι αργά!
Ρώτα και τον Αργυρή…κάτι ξέρει που τον βρίζουν και τον καταριούνται σήμερα τα παιδιά του

Συνέντευξη: Αργυρώ Αρβανίτη

Είναι νέα και σίγουρα ένα πρόσωπο που θα συζητηθεί πολύ στο χώρο του θεάματος. Η Τερέζα Κουίκ μας ανοίχτηκε και μίλησε για το θέατρο όπου πρωταγωνιστεί αυτή την στιγμή, την πολιτική αλλά και τα όνειρα της για το μέλλον της.

Γενικά δεν ασχολούμαι με το κομμάτι της πολιτικής επειδή έχω χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μου σε όλους. Και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ένα σύστημα όλο!

Σε συναντάμε στην παράσταση ‘’Tο όνειρο και το θαύμα’’. Μίλησε μου για τον ρόλο σου.

Εγώ κάνω το ρόλο της Μαργαρίτας , που είναι ένα μικρό κοριτσάκι και κάνει μια ευχή στο θεό να αποκτήσει μια κούκλα που να μιλάει. Και την ακούει ο θεός και μαζί με τον αρχάγγελο την νύχτα και την νεράιδα αποφασίζουνε να στείλουνε τον αρχάγγελο στη γη να γίνει ο μάστορας και να φτιάξει τον κούκλο και ο θεός λέει πως αν αυτός ο κούκλος που είναι φτιαγμένος από ξύλο καταφέρει να νιώσει και να αισθανθεί τότε υπάρχει ελπίδα για τον κόσμο που ζούνε και τότε θα γίνει και αληθινό παιδί. Οπότε εγώ κάνω την μαργαρίτα και τελικά όντως ζωντανεύει ο κούκλος πάμε σχολείο όμως μετά έρχονται οι κακοί και τον κλέβουνε … είναι λίγο όπως τον πινάκιο.

Πως προέκυψε αυτή η πρόταση;

Γνώρισα την κυρία Ιγερινού τον Σεπτέμβριο και μου είπε ότι σκεφτόταν να ξανανεβάσει αυτό το έργο, και κατευθείαν από ότι μου έχει πει δηλαδή , της έβγαλα αυτό το παιδικό που θέλει ο ρόλος, επίσης είναι και musical και της είχα πει ότι τραγουδάω και μου είπε ότι αν το κάνει θα ήθελε να κάνω εγώ το ρόλο της Μαργαρίτας.

Ποιο πρόσωπο είναι ικανό να σε αγχώσει περισσότερο που θα δεις στο κοινό;

Δεν με αγχώνει κανένας. Αγχώνομαι για εμένα ,ότι δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος , να μην χαλάσω την παράσταση ας πούμε να γίνει κάποιο λάθος , όπως στην πρώτη παράσταση βγήκα και σε ένα χορευτικό κρατάω κάτι μαράκες και η μια εκσφενδονίστηκε και έφυγε. Αλλά εντάξει συμβαίνουνε τέτοια πράγματα. Θέλω το αποτέλεσμα να είναι ωραίο γι’ αυτό αγχώνομαι.

Παρόλα αυτά σε είχαμε δει και σε ένα guest στη σειρά του αντ1 ‘’Οι Συμμαθητές’’ μίλησε μου λίγο γι’ αυτό.

‘’Οι συμμαθητές’’ ήταν η πρώτη κανονική μου δουλειά μετά την σχολή, οπότε αισθάνθηκα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που βρήκα κάτι , με το που τέλειωσα την σχολή να κάνω που να έχει σχέση με το επάγγελμα μου διότι για κάποιους περνάει αρκετός καιρός μέχρι να βρουν δουλειά οπότε ήμουνα πολύ τυχερή . Ήταν η πρώτη φορά που δούλευα με κάμερα και ήταν κάτι καινούργιο, βασικά δεν είχα πολλά λόγια γιατί γι’ αυτό αγχωνόμουνα με πήρανε τηλέφωνο Σάββατο και Δευτέρα μου είπαν πως είχα το γύρισμα, αλλά ευτυχώς τα έμαθα γρηγορά. Απλά για το μόνο που αγχώθηκα ήταν πως δεν ήμασταν μια ομάδα όπως σε μια παράσταση οπού δουλεύουμε όλοι μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτοί είναι μια ομάδα στη σειρά όλο το crew και το cast , και μπαίνω εγώ ψιλό καινούργια για 2 μέρες και γι’ αυτό αισθάνθηκα λίγο άβολα γιατί όλοι γνωριζόντουσαν.

Αν σου έλεγαν να επιλέξεις ανάμεσα στο θέατρο, την τηλεόραση και το σινεμά. Τι θα επέλεγες;

Σινεμά. Δεν το σκέφτομαι καν , είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Η οικογένεια σου πως αισθάνεται με αυτή σου την απόφαση , να ασχοληθείς με ένα επάγγελμα το οποίο την σήμερον ημέρα δεν είναι τόσο κερδοφόρο. Προσπάθησε να σου αλλάξει γνώμη ώστε να ακολουθήσεις κάτι πιο ασφαλές για το μέλλον σου;

Στην αρχή εγώ ήταν να πάω στο εξωτερικό , οπού εκεί έχω την δυνατότητα να επιλέξω μια κατεύθυνση και να κάνω κάτι παράλληλα και μου είπαν να κάνω κάτι πιο ασφαλές όπως οικονομικά προς τα εκεί κάπου πήγαινε και κάνε και το θέατρο παράλληλα , μετά ο μπαμπάς μου μου είπε επειδή μου αρέσουν πολύ τα αθλητικά να γίνω αθλητικογράφος , το σκέφτηκα , αλλά αυτό που κάνω μου αρέσει πιο πολύ. Εν τέλη αποφάσισα να μείνω εδώ διότι πήγα στο Deree όπου είχε τμήμα θεατρικών σπουδών οπότε είπα ότι εγώ αυτό θέλω να κάνω και απλά το έκανα. Απλά τους το έφερα πιο σιγά , στην αρχή έλεγα εντάξει θα πάρω και ένα μάθημα οικονομικών στο σχολείο και θα δούμε αλλά μετά κατάλαβαν και εκείνοι όταν είδαν τους βαθμούς μου, διότι δεν γίνετε να έχω στο θέατρο κάλους βαθμούς και στα οικονομικά να είμαι πολύ χαμηλά. Το κατάλαβαν ότι μου άρεσε το θέατρο.

Γενικά σε συμβουλεύουν οι γονείς σου;

Ναι, αλλά για θέματα δουλειάς όχι τόσο. Νομίζω επειδή είναι και λίγες οι δουλειές και ειδικά οι καλές δουλειές, και ευτυχώς είμαι τυχερή διότι ότι έχω κάνει μέχρι τώρα επαγγελματικά είναι ξεχωριστά όλα . Δεν μου έχουνε πει όχι αυτό μην το κάνεις.

Ποια είναι η σχέση σου με το πολιτικό κομμάτι;

Καμία. Γενικά δεν ασχολούμαι με το κομμάτι της πολιτικής επειδή έχω χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μου σε όλους. Και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Δηλαδή είναι ένα σύστημα όλο. Δεν υπάρχει αυτό το τέλειο οπότε δεν ασχολούμαι.

Έχει τύχει να δεχτείς ρατσισμό λόγω του ονόματος σου; Όπως να πουν ότι έχεις καταφέρει κάτι λόγω του πατερά σου επειδή είναι γνωστός;

Πάρα πολύ! Αλλά δε το δείχνω ποτέ, μπορεί μετά να πάω σπίτι μου και να πάρω την κολλητή μου και να ξεσπάσω, αλλά δεν το δείχνω ποτέ προς τα έξω. Όμως δεν με απασχολεί! Το περίμενα, αλλά δεν δίνω σημασία. Πιστεύω πως αν δεν ήμουνα καλή σε αυτό που κάνω δεν θα με έπαιρναν είτε με έλεγαν Κουίκ είτε κάπως αλλιώς. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις πάνω σε αυτό στη χωρά, όχι μόνο το να είσαι κόρη η γιος κάποιου. Υπάρχουν αρκετοί στο χώρο όχι ηθοποιοί μόνο και τραγουδιστές και παρουσιαστές , που προσωπικά για εμένα δεν αξίζουν, αλλά έχουνε μια δουλειά, και υπάρχουν και άλλοι που αξίζουν και δεν έχουν.

Πολύ νέοι αφήνουν την Ελλάδα για να κυνηγήσουν το όνειρο τους, αλλά και ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό. Εσύ το έχεις σκεφτεί μέχρι τώρα;

Είχα πάει πέρσι το Μάιο στο Λονδίνο μήπως πήγαινα να σπουδάσω και να κάνω το μεταπτυχιακό μου, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε και προς το παρόν είπα ότι θέλω να κάτσω εδώ 3 χρόνια ακόμα και μετά θέλω να το προσπαθήσω στο εξωτερικό. Δηλαδή σίγουρα θα το προσπαθήσω απλά δεν ξέρω ακόμα το ποτέ , πως και που.

Πρότυπα έχεις;

Ναι του εξωτερικού! Μου αρέσει να παρακολουθώ πιο πολύ καλλιτέχνες του εξωτερικού. Η αγαπημένη μου ηθοποιός είναι η Έμα Στόουν μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω πως είναι στην πραγματικότητα αλλά έτσι όπως την βλέπω θεωρώ ότι μοιάζουμε πολύ.

Φαίνεσαι ένα κορίτσι ήπιων τόνων. Ποιος σε βοηθάει να κρατάς ένα τέτοιο προφίλ;

Νομίζω ότι είναι καθαρά δικό μου γιατί π.χ. και η μαμά και ο μπαμπάς μου είναι πολύ προσεκτικοί στο πως εκφράζονται.

Τι όνειρα έχεις για το μέλλον της καριέρας σου;

Εμένα το όνειρο μου είναι να παίξω στο σινεμά. Μου αρέσει η διαδικασία. Δηλαδή τώρα που είχα παίξει στο Σμαραγδή στην ταινία ‘’Νίκος Καζαντζάκης’’ ήταν 3 μέρες τα γυρίσματα σε διαφορετικά μέρη και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δεν μένεις σταθερός σε ένα σημείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: