ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Απόφαση ΕΠΟ υπέρ Απόλλωνα Καλαμαριάς, οριστικά πρωταθλητής!

Οι ενδείξεις δικαίωσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με βάση την εκδίκαση στην Πειθαρχική της ΕΠΟ και τη γενικότερη στάση της...
Καρδίας επιβεβαιώθηκαν, αφού ανακοινώθηκε τη Δευτέρα η απόφαση της Ομοσπονδίας, που χρίζει οριστικά πρωταθλητές τους «Πόντιους».

Στέψη μέσω… δικαστηρίων για τους «ροσονέρι», που ετοιμάζουν ήδη πλάνα Φούτμπολ Λιγκ, μετά την παρακάτω απόφαση: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση και με την υπ’ αριθμόν 151/2017 απόφασή της έκρινε τα παρακάτω.

Υπόθεση: Μη τέλεση αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017, 7/5/2017.

Απόφαση: Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Απόλλων Καλαμαριάς. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΟ Καρδίας για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ Καρδίας:

α) ποινή απώλειας του αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017 μεταξύ των σωματείων Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 7/5/2017, με αποτέλεσμα 0-3 εις βάρος του σωματείου ΑΟ Καρδίας,

β) ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου,

γ) ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και

δ) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.»

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: «ΕΦΥΓΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ»
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξανδρος Νεράντζης, είχε προϊδεάσει για το «χάπι εντ», μέσω… facebook. Συγκεκριμένα με την εξής ανάρτηση: «Ξεκίνησε καλά η εβδομάδα! Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος! Μεγάλη χαρά! Καλή εβδομάδα σε όλους!».

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic